ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
Μια pro bono συνεργασία του New Path by Kalli και του Human Balance

«Το μόνο αντίδοτο στην κρίση και την ανεργία, είναι το κουράγιο να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι». Φτάσαμε στον 4ο και τελευταίο κύκλο για αυτή την περίοδο. Άνεργοι με όραμα και δυναμισμό όπως έγραψε και η κα Φωτιάδη στην Καθημερινή για μας.

Στόχος είναι να κάνεις ένα βήμα πάρα πέρα και τα όνειρα σου να γίνουν σχέδια και τα σχέδια σου να οδηγούν σε πράξεις. Σε μια εποχή κρίσης, μόνο όποιος έχει το κουράγιο να σκεφτεί πέρα από τα όρια του, μπορεί να δει την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί και να την αρπάξει.

Αυτό όμως γίνεται από μια θέση ισχυρή και σίγουρη, γίνεται με σχέδιο. Το Human Balance και το New Path by Kalli προσφέρουν την ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι άνεργοι, αλλά έχουν ένα όραμα, να βρουν τη δύναμη τους, να ξεκαθαρίσουν ποιοι πραγματικά είναι και τι θέλουν και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο για να το πραγματοποιήσουν.

Το σημαντικό δεν είναι αν θέλετε μια καλοπληρωμένη και ενδιαφέρουσα εξαρτημένη εργασία ή αν σχεδιάζετε κάτι πραγματικά δικό σας. Δεν πειράζει καν αν αυτό που ονειρεύεστε δεν είναι ξεκάθαρο ή σας φαίνεται πολύ μεγάλο. Το σημαντικό είναι να κάνετε το βήμα. Ελάτε μαζί μας.

Μαζί θα βρούμε τα δυνατά σας σημεία, θα τα ενισχύσουμε και θα τα βάλουμε στην υπηρεσία του στόχου σας.


  • Θα ξεκαθαρίσουμε μαζί γιατί αυτό που σχεδιάζετε είναι σημαντικό για σας.
  • Θα βρούμε καινούργιες δεξιότητες, ταλέντα, που πιθανόν ούτε που θα σκεφτόσαστε να βάλετε σε ένα τυπικό βιογραφικό.
  • Θα κάνουμε τον στόχο ξεκάθαρο, σημερινό, με χρονοδιάγραμμα, πραγματοποιήσιμο.
  • Θα σχεδιάσουμε παρέα τα πρώτα βήματα, μερικά ίσως γίνουν πριν καν τελειώσουν οι 8 βδομάδες.

Μέσα σε 8 δίωρες συναντήσεις με την στήριξη της ομάδας και την καθοδήγηση μου ό,τι φαίνεται απίθανο μπορεί να γίνει εφικτό. Το πρώτο βήμα στο δρόμο αυτό είναι να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ και να δηλώσετε συμμετοχή. Σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να γνωριστούμε.

Είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση στο facebook, καθώς θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα συμμετέχουν όλοι, προκειμένου να ανταλλάσσουμε απόψεις και πληροφορίες, που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για το στόχο του καθενός. 
Γιατί είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος στο δρόμο αυτό.

Που;
Human Balance, Στρατηγού Παρασκευοπούλου 13, Νέα Σμύρνη.
Πότε;
Κάθε Τετάρτη πρωί 12.00 έως 14.00 αρχίζοντας από τις 3 Απριλίου 2019 (η μόνη συνάντηση που δεν θα γίνει θα είναι της Πρωτομαγιάς που συμπίπτει φέτος με την Τετάρτη του Πάσχα)
Κόστος ΔΩΡΕΑΝ – ΜΟΝΟ για ανέργους με όραμα.

Τι χρειάζεται: Να μπορείς να έρθεις και στις 8 συναντήσεις, (σε κάθε συνάντηση κάνουμε ένα βήμα, είναι απαραίτητο να έχεις κάνει όλα τα βήματα) να είσαι άνεργος άνω των 25 ετών, να μιλάς καλά Ελληνικά, να έχεις πρόσβαση στο Facebook και να έχεις κάνει εγγραφή συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο εδώ