Θηλυκότητα χωρίς ντροπή και ενοχή

Συμφωνείς ότι ζούμε σε ένα κόσμο φτιαγμένο από άντρες για άντρες. Νιώθεις κουρασμένη και αόρατη

Δεν είναι παράξενο είναι γιατί έχουμε αποκλείσει την Θηλυκή Ενέργεια από τη ζωή μας.

Όμως Θηλυκή Ενέργεια είναι μια δυνατή ενέργεια, δημιουργική και απόλυτα απαραίτητη στη φύση, που δεν μπορείς και δεν πρέπει να την αγνοήσεις.

Ζώντας σε έναν κόσμο που εκτιμά και ανταμοίβει μόνο την Αρσενική Ενέργεια, είναι φυσικό οι γυναίκες (αλλά και η άντρες που έχουν μεγάλο ποσοστό θηλυκής ενέργειας μέσα τους) να αισθάνονται όλο και πιο κουρασμένες και απογοητευμένες.

Αυτό το workshop απευθύνεται σε εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν τη θηλυκή τους πλευρά, να την τιμήσουν και να την ακολουθήσουν για να ζήσουν μια ισορροπημένη και ολοκληρωμένη ζωή.

Γιατί να έρθεις μαζί μας;

Στα 2ωρα αυτά βιωματικά workshops σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις κομμάτια του εαυτού σου. Κομμάτια που υπάρχουν και είναι κρυμμένα πίσω από πεποιθήσεις και «πρέπει» που μας έχουν επιβληθεί από τον τρόπο που ζούμε. Σου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και μέσα σε ένα κύκλο γυναικών που έχουν παρόμοιους προβληματισμούς με εσένα, να νιώσεις ελεύθερη, να είσαι ο εαυτό σου χωρίς φόβο και ενοχή, και να αφεθείς στην θηλυκή σου πλευρά. Κάθε θέμα είναι ένα κομμάτι μιας μεγαλύτερης εικόνας και προσεγγίζεται με σαφήνεια και σεβασμό. Είναι ένας δρόμος για να γνωρίσεις ποια πραγματικά είσαι.

Τι ΔΕΝ θα βρεις εδώ!

Χώρο για αυτολύπηση και ιστορίες μίσους ενάντια στους άντρες. Το πρώτο γιατί αυτό δεν βοηθάει κανέναν. Το δεύτερο γιατί η αρσενική ενέργεια είναι εξίσου απαραίτητη και ουσιαστική στη ζωή μας και στον κύκλο αυτό τιμάται εξίσου με τη θηλυκή. Δεν είμαστε αντ-αγωνιστές σε αυτή τη ζωή, είμαστε συν-αγωνιστές και ο στόχος είναι να συνεργαστούμε ισότιμα και να ζήσουμε μια ζωή δημιουργική γεμάτη αγάπη και χαρά.

Τι θα βρεις!

Κατανόηση, μοίρασμα, ειλικρίνεια και ενθάρρυνση να φανερώσεις τον αυθεντικό σου εαυτό. Θα βρεις συμπαράσταση και αποδοχή και κυρίως θα βρεις ομάδα στήριξης για ότι ονειρεύεσαι. Γύρω σου θα είναι γυναίκες που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες και θέλουν να τις μοιραστούν μαζί σου.

Τι θα συζητήσουμε φέτος!

Για το 2021-2022 έχουμε προγραμματίσει ένα workshop κάθε μήνα, με διάφορα θέματα για να μπορέσεις διαλέξεις ό,τι σε ενδιαφέρει

23 ΙΑΝ Δημιουργικότητα! Η κινητήρια δύναμη της ζωής σου

20 ΦΕΒ Βάλε τον επικριτικό σου εαυτό στο mute

20 ΜΑΡ «Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου» - Τι σημαίνει για σένα;

17 ΑΠΡ Η ανάγκη να συγχωρέσεις.. και άλλοι μύθοι

15 ΜΑΙ Πώς να αγαπήσεις το σώμα σου που αλλάζει

19 ΙΟΥΝ Πως ξεκαθαρίζεις τα όρια με τους γύρω σου

10 ΙΟΥΛ Η χαρά και το παιχνίδι δεν έχουν ηλικία

Κάθε workshop είναι αυτόνομο και μπορείς να το παρακολουθήσεις χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσεις κάποιο άλλο. Αποτελούν όμως έναν δρόμο.

Για το λόγο αυτό έχουμε σχεδιάσειένα ευέλικτο πρόγραμμα επιλογής και πληρωμής ώστε να μπορείς να διαλέξεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε απασχολούν αυτή την στιγμή ή και όλα..

Οι συναντήσεις γίνονται μέσω ΖΟΟΜ για την ασφάλεια μας και για να μπορούν να συμμετάσχουν και γυναίκες που ζουν σε όλη την Ελλάδα ή και στο εξωτερικό. Μπορούν όμως και να γίνουν δια ζώσης αν η ομάδα που θα σχηματιστεί το επιθυμεί. Πάντα με την τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας για τον covit.


Κάνε κράτηση τώρα

Επέλεξε ένα και μόνο workshop
στη τιμή των 35€
(και αργότερα αν το αποφασίσεις μπορείς να διαλέξεις και κάποιο άλλο)

Η κράτηση ισχύει για το workshop του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Επέλεξε 3 workshops από τα οκτώ
στην τιμή των 70€
(δηλαδή διαλέγεις δύο και παίρνεις το τρίτο δώρο)

Μετά την πληρωμή θα λάβετε ένα email για να δηλώσετε τα 3 workshop της επιλογής σας. Σε περίπτωση δεν μπορέσετε τελικά να παρακολουθήσετε κάποιο από τις επιλογές σας θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.


Μοιράσου το με τις φίλες σου!

Γιατί ναι αυτό αγαπάμε εμείς οι γυναίκες, να μοιραζόμαστε ότι μας αρέσει με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Τα hashtags που χρησιμοποιούμε #femininitywithoutshameandguilt #womenempowerment #workshop #newpathbykalli #kallilaskari


«Με την πάροδο του χρόνου η ενστικτώδης φύση της θηλυκότητας λεηλατήθηκε, αναχαιτίστηκε και έπεσε θύμα κακοποίησης. Στην προσπάθεια να αποδείξουμε την αυτονόητη ισότητα μας με τους άντρες χάσαμε εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας έκαναν ξεχωριστές και ιδιαίτερες, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση λιγότερες ή πιο αδύναμες».

Γράφει η Clarissa Pinkola Estes στο βιβλίο της «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» που μιλάει για τη γυναικεία φύση.


Θηλυκότητα χωρίς ντροπή και ενοχή αφήσα με ημερομηνίες

New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2020

ΑΜΚΕ NEW PATH MAKE ΑΦΜ 997002041