Δημιουργικότητα η κινητήρια δύναμη της ζωής σου

Δημιουργικότητα! Η κινητήρια δύναμη της ζωής σου

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Ιανουαρίου 2022 - 18.30

Πως μπορούμε να βάλουμε και πάλι τη δημιουργικότητα στη ζωή μας; Και γιατί αυτό είναι σημαντικό.

Ο σημερινός όμως τρόπος ζωής δεν ενθαρρύνει τη δημιουργία. Τρώμε έτοιμα φαγητά ή περιοριζόμαστε τα ίδια και τα ίδια. Χειροτεχνία; Τι λες τώρα ποιος έχει χρόνο και το minimal στην αισθητική έχει αφαιρέσει κάθε «περιττό» από τον κόσμο γύρω μας.

Αγοράζουμε ρούχα έτοιμα βιομηχανοποιημένα.. το ίδιο και τα αξεσουάρ .. αλλά και τα λευκά είδη. Ένα ένα αφαιρέσαμε όλα εκείνα τα στοιχεία από τη ζωή μας που εξέφραζαν την προσωπικότητα μας. Αντικαταστήσαμε τη δημιουργικότητα με την παραγωγικότητα και με το κυνήγι της καριέρας. Αναγνώριση και επιβράβευση δίνεται για τη σκληρή, αλλά χωρίς δημιουργικότητα, μονότονη δουλειά.

Ναι μα εγώ δεν ξέρω ούτε να ζωγραφίζω ούτε να κεντώ, ούτε τα πάω καλά με τις χειροτεχνίες; Είναι όμως μόνο αυτό η δημιουργικότητα;

Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε την ανάγκη να εκφραστούμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο σε όλους τους τομείς της ζωής μας και ένα μεγάλο μέρος από την μελαγχολία που υπάρχει γύρω μας οφείλετε ότι η ανάγκη μας αυτή δεν ικανοποιείται.

Είμαστε δημιουργικά όντα όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες, και η αφαίρεση της δημιουργικότητας από τη ζωή μας έχει τεράστια επίδραση στον ψυχικό μας κόσμο.

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι να αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους να εκφραστούν. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να γίνουμε ζωγράφοι ή γλύπτες. Σημασία έχει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να έχει δημιουργική σκέψη. Να σταματήσουμε να αυτοπεριοριζόμαστε.

Στο workshop λοιπόν αυτό φανερώνουμε τον δημιουργικό μας εαυτό. Ανακαλύπτουμε την χαρά που μας προσφέρει η δημιουργία και γευόμαστε την ελευθερία του να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι ατελής.

Η ζωή είναι υπέροχα δημιουργική, δεν είναι υποχρεωτικά τέλεια.

Κάνε κράτηση τώρα

Επέλεξε ένα και μόνο workshop
στη τιμή των 35€
(και αργότερα αν το αποφασίσεις μπορείς να διαλέξεις και κάποιο άλλο)

Η κράτηση ισχύει για το workshop του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Επέλεξε 3 workshops από τα οκτώ
στην τιμή των 70€
(δηλαδή διαλέγεις δύο και παίρνεις το τρίτο δώρο)

Μετά την πληρωμή θα λάβετε ένα email για να δηλώσετε τα 3 workshop της επιλογής σας. Σε περίπτωση δεν μπορέσετε τελικά να παρακολουθήσετε κάποιο από τις επιλογές σας θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.


“Ο χειρότερος εχθρός της δημιουργικότητας είναι η αυτό-αμφισβήτηση.”

Sylvia Plath.


Δημιουργικότητα! Η κινητήρια δύναμη της ζωής σου

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041