5 γυναίκες από διαφορετικές ηλικίες σε ομάδα Κείμενο Recreate You Life Group Coaching Program for women Kalli Laskari

Recreate Your Life

Μπορείς να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι.

Επιτυχία δεν είναι να κυνηγάς την τελειότητα ή το επόμενο «μεγάλο» πράγμα στη ζωή σου.

Επιτυχία είναι να ζεις κάθε μέρα, κάθε στιγμή με όλη σου τη ψυχή.

Το ταλέντο να παίρνεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου υπάρχει μέσα σου.

Αυτό που χρειάζεται είναι να σταματήσεις τον θόρυβο γύρω σου για να συνδεθείς με τις απεριόριστες δυνατότητες σου.

Γυναίκες που έχουν τα χέρια τους ενωμένα - βλέπουμε μόνο τα χέρια
Πως θα ήταν η ζωή σου;

… αν πίστευες τόσο στον εαυτό σου, ώστε να κάνεις  ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να δεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα
 
… αν δεν χρειαζόταν να αμφισβητήσεις ποτέ ξανά τις αποφάσεις σου και ήξερες ποια βήματα χρειάζεται να κάνεις για να πάρεις αυτό που θέλεις περισσότερο από τη ζωή

... αν μπορούσες να ξεκαθαρίσεις ποιο είναι το μονοπάτι σου και ήσουν σίγουρη ότι προχωράς προς τη σωστή κατεύθυνση
 
… αν μπορούσες να ξεκινάς κάθε μέρα γεμάτη πάθος, εμπνευσμένη από το σκοπό της ζωής σου, δημιουργώντας και απολαμβάνοντας συγχρόνως μια ολοκληρωμένη ζωή


και 

... αν μπορούσες να παρουσιάσεις τον πραγματικό σου εαυτό και να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι σε βλέπουν, σε εκτιμούν και σε αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είσαι
 
... αν κατάφερνες τελικά να μάθεις να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου και να ζήσεις τη ζωή με τους δικούς σου όρους

και όλα αυτά χωρίς χαμένο χρόνο, χωρίς να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι ή θέτοντας σε κίνδυνο ότι καλό έχεις ήδη στη ζωή σου;

Θα ήθελες να ζήσεις αυτή τη ζωή;

Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει...

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να δώσουν νόημα και σκοπό στη ζωή τους, ενώ αισθάνονται χαμένες, κολλημένες και κουρασμένες.

Μέσα από το Instagram ή το Facebook αναζητούν έμπνευση και τρόπους να κινητοποιηθούν.

Αντί για αυτό καταλήγουν παγιδευμένες σε μια απογοητευτική σπείρα ντροπής, σύγκρισης και σύγχυσης. Αναρωτιούνται γιατί όλοι οι άλλοι φαίνεται να βρίσκουν την ευτυχία και αυτές όχι.

Ψάχνουν λοιπόν για «καλύτερα» βιβλία και για πιο δυνατά podcast αυτοβοήθειας.

Καταβροχθίζουν νέες πληροφορίες.

Μέχρι που έρχεται η καθημερινότητα και το βιβλίο μπαίνει στο ράφι ή εμφανίζεται ένα καινούργιο podcast, με αντικρουόμενες συμβουλές για ό,τι μόλις έμαθαν και νιώθουν χαμένες.

Δοκιμάζουν διάφορες μεθόδους, ελπίζοντας να αποκτήσουν διαύγεια και νέα ώθηση, αλλά εξακολουθούν να δυσκολεύονται να κάνουν ξεκάθαρα βήματα προς τα εμπρός.

Τελικά αποφασίζουν ότι έτσι είναι τα πράγματα, έτσι είναι η ζωή! Πρέπει απλώς να συνεχίσεις να εργάζεσαι πιο σκληρά και εξαντλητικά ή να σταματήσεις εντελώς να προσπαθεις και να συμβιβαστείς σε μια ζωή που είναι «αρκετά» καλή, αλλά όχι ΥΠΕΡΟΧΗ.

Και δεν κρίνω, αλλοίμονο, ήμουν μια από αυτές!

Το να νιώθεις κολλημένη και αβέβαιη προκαλεί μεγάλο άγχος.

Ξέρεις ότι εκεί έξω υπάρχουν πολύ περισσότερα για σένα, αλλά καθώς δεν ξέρεις πώς να τα φτάσεις, νιώθεις ότι ο χρόνος, η ζωή σου χάνεται.

Πίστεψε με τα πράγματα μπορούν να είναι διαφορετικά!

Είναι για σένα το Recreate Your Life;

Έχω διαπιστώσει ότι οι γυναίκες που έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα

... είναι εκείνες, που δεν δέχονται να συμβιβαστούν και αναζητούν μια βαθύτερη αίσθηση ικανοποίησης, σκοπού και χαράς στη ζωή τους, όσο πετυχημένες και αν είναι

και

... εκείνες που πιστεύουν όμως ότι για όλα υπάρχει τρόπος, ακόμα και αν δεν τον ξέρουν, έχουν όραμα και φιλοδοξίες, αλλά βρίσκονται σε κάποιο σταυροδρόμι (προσωπικό ή επαγγελματικό) και χρειάζονται σαφήνεια και κατεύθυνση για τον καλύτερο δρόμο.

Η ερώτηση είναι «είσαι μια από αυτές»;

Μήπως αυτό σου ακούγεται οικείο;

 • Διακρίνεσαι σε ορισμένους τομείς της ζωής σου, αλλά αισθάνεσαι εντελώς χαμένη και κολλημένη σε άλλους.
 • Έχεις στόχο και επιτυχίες, αλλά δεν αισθάνεσαι ολοκληρωμένη ή πραγματικά ικανοποιημένη από την επιτυχία σου αυτή.
 • Θέλεις να προσφέρεις και ξέρεις ότι έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά δεν ξέρεις πώς να τις ΑΞΙΟποιήσεις.
 • Έχεις μεγαλώσει τα παιδιά σου, τώρα όμως νιώθεις ότι θέλεις κάτι περισσότερο από το να είσαι απλά μάνα.
 • Δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, χωρίς να διακινδυνεύσεις όλα αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει σκληρά για να πετύχεις.
 • Θέλεις να ζήσεις δυνατές σχέσεις και να νιώθεις ότι σε εκτιμούν και σε κατανοούν.
 • Θέλεις να αισθάνεσαι αυθεντική και στο κέντρο σου. Να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αυτό να είναι αρκετό. Να ζεις τη ζωή σου με αυτοπεποίθηση και με ξεκάθαρη κατεύθυνση.
Εάν οι παραπάνω δηλώσεις ΣΕ περιγράφουν ... το Recreate Your Life είναι ιδανικό για εσένα.

Στην πραγματικότητα, φτιάχτηκε για εσένα!

Πώς λειτουργεί;

Το πιο σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι πλέον μόνη.
Μόλις εγγραφείς στο Recreate Your Life, θα έχουμε μια προσωπική τηλεφωνική επαφή για να δούμε πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και πού θέλεις να πας, κυρίως όμως θα συζητήσουμε αν το Recreate Your Life είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μετά από αυτό θα φτιάξουμε ένα σχέδιο που θα σε οδηγήσει στα παρακάτω:

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Από την πρώτη κιόλας βδομάδα, βουτάμε στα βαθιά. 
Καταγράφουμε που βρίσκεσαι σήμερα, τώρα. Ποια είναι η ιστορία που λες και ζεις.
Ξεκαθαρίζουμε πού θέλεις να πας και αναλύουμε ένα-ένα τα βήματα που οδηγούν στο να επανασχεδιάσεις τη ζωή σου.
Αποκαλύπτουμε τη βασική αιτία των απογοητεύσεων σου, τους τρόπους που σαμποτάρεις τον εαυτό σου και τις συμπεριφορές που σε κάνουν να αισθάνεσαι αβέβαιη και κολλημένη. 
Αναλύσουμε ολόκληρη τη διαδικασία αλλαγής νοοτροπίας, σύνδεσης με τη διαίσθησή σου και επιστροφής στο κέντρο σου.

ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΟΥ

Ανακαλύπτουμε τους υποσυνείδητους περιορισμούς σου και τους αναμορφώνουμε σε ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, συνδεδεμένες με τον αυθεντικό εαυτό σου.
Μετατρέπουμε την αυτο-αμφισβήτηση σε αυτο-αγάπη.
Εξερευνούμε τρόπους για να αλλάξεις νοοτροπία και να μετακινήθεις τη σύγκριση και τη σύγχυση, στην αυτοπεποίθηση και την αποδοχή για να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου προκειμένου να περάσεις από αυτό που θα ΕΠΡΕΠΕ να είσαι σε αυτό που πραγματικά είσαι.

ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ
 
Ξεκαθαρίζουμε τι είναι σημαντικό για σένα και ποιες αξίες θέλεις να υπηρετείς.
Σχεδιάζουμε πως μπορείς να ζεις μια ζωή με νόημα, που να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω σου και πως να προχωράς προς τη σωστή κατεύθυνση για τα όνειρα σου.
Εξασκούμαστε στο να παίρνεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για τον εαυτό σου και εκείνους που αγαπάς, και κυρίως να υπηρετείς τις αξίες σου, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.
Όλοι έχουμε έρθει με δώρα στη ζωή αυτή, που αξίζει να τα μοιραστούμε με τους γύρω μας.

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δημιουργούμε με λεπτομέρειες το όραμα του ιδανικού σου μέλλοντος. Την καινούργια ιστορία που θέλεις να ζήσεις.
Μαθαίνεις πως μπορείς να διευρύνεις τις επιλογές σου, καθώς και τους τρόπους να συνδεθείς με την διαίσθηση σου οποιαδήποτε στιγμή.
Θα καταλάβεις ακριβώς πως μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που ζεις σήμερα και στις συνεχώς διευρυνόμενες δυνατότητες σου και πως να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου για να ζήσεις τη ζωή για την οποία προορίζεσαι.
Να γίνεις η κυρίαρχος της ζωής σου.
Μια ομάδα 5 γυναικών που γελάνε αγκαλιασμένες

Τι κάνει το Recreate Your Life διαφορετικό;

Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 6 εβδομάδων καθοδήγησης αλλαγής νοοτροπίας για γυναίκες που θέλουν να «ξεκολλήσουν» και να δημιουργήσουν τη δική τους ζωή και να ζήσουν με πάθος, σκοπό και ΣΤΟΧΟ κάθε μέρα.
 • Σου δίνει δοκιμασμένα εργαλεία και δομή που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις μια πραγματική μεταμόρφωση.
 • Σε διδάσκει τον τρόπο να βρίσκεις τις δικές σου απαντήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείς για αντικρουόμενες συμβουλές από εξωτερικές πηγές.
 • Δημιουργήθηκε από κάποια που έχει περπατήσει το ίδιο μονοπάτι και έμαθε (the hard way) τι χρειάζεται για να δημιουργήσει μια ζωή με σκοπό, πάθος και χαρά.
 • Σου παρέχει άμεση καθοδήγηση με ζωντανή εβδομαδιαία επικοινωνία, καθώς και απεριόριστη καθημερινή υποστήριξη.
 • Σε διδάσκει πώς να αναπτύξεις τη διαίσθησή σου και να αλλάξεις νοοτροπία για να ξεπεράσεις τα διανοητικά σου μπλοκαρίσματα και να εμπιστευτείς πλήρως τον εαυτό σου.
 • Περιλαμβάνει πρακτικές υλοποίησης και ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση του νέου τρόπου σκέψης.
 • Φροντίζει για την εσωτερική σου ολοκλήρωση, για την απόκτηση σκοπού ζωής και ευτυχίας.

Τι να περιμένεις μέσα σε αυτές τις 6 εβδομάδες;

Το Recreate Your Life είναι ένα εντατικό πρόγραμμα coaching πολύ προσωπικό, αν και γίνεται ομαδικά. Διαρκεί 6 εβδομάδες και σου παρέχει απεριόριστη υποστήριξη, υπευθυνότητα και δομή, για να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να ευθυγραμμιστείς με τη ζωή  που πραγματικά θέλεις

Ομαδική υποστήριξη

Θα είσαι μέρος μιας γυναικείας δυναμικής ομάδας που μοιράζεται ένα κοινό στόχο. Θα παρακινηθείς και θα εμπνευστείς να συμμετέχεις. Οι εβδομαδίες συναντήσεις δημιουργούν έναν ασφαλή χώρο, όπου θα παίρνεις την προσοχή και την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Οι θέσεις είναι περιορισμένες για να εξασφαλίσουν μια προσωπική εμπειρία και κάθε συμμετέχουσα περνάει από προσωπική συνέντευξη για να είναι εξασφαλισμένη η σύνδεση της ομάδας.

Υποστήριξη κοινότητας

Στο ταξίδι για την προσωπική ανάπτυξη μπορεί να νιώσεις μόνη. Συμμετέχοντας σε μια κοινότητα γυναικών με το ίδιο τρόπο σκέψης, που υποστηρίζουν η μια την άλλη στα δικά τους μοναδικά μονοπάτια, θα κάνεις ουσιαστικές συνδέσεις για μια ζωή.

Εξατομικευμένη καθοδήγηση

Είμαι εδώ για σένα. Αυτές τις 6 εβδομάδες εκτός της ομαδικής υποστήριξης και την υποστήριξη της κοινότηταν θα έχεις και άμεση εξατομικευμένη καθοδήγηση όταν την χρειάζεσαι, για να παίρνεις απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος 6 εβδομάδων

Θα λάβεις

Όλα ξεκινούν με ένα προσωπικό ραντεβού coaching για να δούμε αν το πρόγραμμα σου ταιριάζει και τι ακριβώς είναι εκείνο που εσύ χρειάζεσαι

 • Ένα αναλυτικό πρόγραμμα για τις 6 εβδομάδες
 • Ζωντανές ομαδικές συναντήσεις μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες
 • Ένα ειδικά σχεδιασμένο workbook που θα σε βοηθήσει να παρακολουθείς την πορεία της εξέλιξης σου
 • Προσωπική υποστήριξη μέσα από μηνύματα
 • Πρόσβαση σε υποστηρικτική και εμπνευσμένη κοινότητα στην ειδικά διαμορφωμένη κλειστή ομάδα στο facebook

Με την ολοκλήρωση του Recreate Your Life ...

 • θα έχεις αυτοπεποίθηση, σαφήνεια και θάρρος να διεκδικήσεις ολόψυχα τη ζωή που ονειρεύεσαι να ζήσεις
 • θα γνωρίζεις ακριβώς πώς μπορείς να δημιουργείς ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, να συντονίζεσαι με τη διαίσθησή σου και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.
 • θα έχεις τα εργαλεία και την γνώση για να αντιμετωπίζεις τα σκαμπανεβάσματα της ζωής εύκολα και άνετα. Να ζεις στο εδώ και τώρα.
 • θα έχεις πλήρη επίγνωση του εσωτερικού σου σκοπού και πώς να χρησιμοποιείς τις δυνάμεις σου για να επηρεάσεις θετικά τον κόσμο γύρω σου.
 • θα είσαι σε επαφή με τον αυθεντικό εαυτό σου, έχοντας μια ξεκάθαρη αίσθηση κατεύθυνσης και ηρεμίας, γνωρίζοντας ότι μπορείς να διαχειριστείς οτιδήποτε έρχεται με τον δικό σου τρόπο.

Είσαι έτοιμη να φέρεις τη ζωή των ονείρων σου στην πραγματικότητα σου;


Τι λένε για το Recreate Your Life όσες το έζησαν

Ήρθα στο ομαδικό Recreate Your Self και στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσωπικές συνεδρίες και αρχίσαμε να σηκώνουμε τα χαλιά, να βγάζουμε στο φως όλα όσα ήταν κρυμμένα τόσα χρόνια από κάτω με επιμέλεια. Γνώρισα τις ευγνωμοσύνες, τα ταλέντα, τα αρχέτυπα, τις αξίες, τις αντιαξίες, τη Θηλυκότητα – το αγαπημένο της Κάλλι!
Λατρεύει να δουλεύει με γυναίκες, να βγάζει στην επιφάνεια εκείνη τη μαγική ομορφιά που κρύβουμε. Λατρεύει τις παρομοιώσεις – παίζει μ’ αυτές, με τις εικόνες, με τα χρώματα, με τις λέξεις. Λατρεύει εξίσου τα παραμύθια και στήνει το δικό της με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που έχει γύρω της, δίνει μια άλλη διάσταση, μια άλλη οπτική γωνία στα παιχνίδια. Δε σου χαρίζεται, δεν σου χαϊδεύει τα αυτιά, δεν μασάει τις κουβέντες της, έχει τον δικό της αυθεντικό τρόπο να σε σπρώξει να ανακαλύψεις τη μοναδικότητα του εαυτού σου.

Την ευγνωμοσύνη μου Κάλλι μου!!! Για το ταξίδι που ξεκίνησα μαζί σου. Για τις καινούργιες διαδρομές που μου μαθαίνεις. Για τις μαγικές φωτογραφίες που αποθηκεύω στο άλμπουμ της ζωής μου!

Βάσω Σ.

Η καλύτερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου. Ευχαριστώ που με βοήθησες να κάνω το βήμα και να αγγίξω τα όνειρά μου.

Έλλη


Μοιράσου το με τις φίλες σου!

Γιατί ναι αυτό αγαπάμε εμείς οι γυναίκες, να μοιραζόμαστε ότι μας αρέσει με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Τα hashtags που χρησιμοποιούμε #RecreateYourLife #womenempowerment #KallisWorkshops #NewPathByKalli #KalliLaskari


«Είμαι παρών σημαίνει περιμαζεύω τις λίγες δυνάμεις που μου απέμειναν και ρωτώ ποιος είμαι, που βρίσκομαι, τι αντίκρισμα έχουν τα λόγια μου έχουν τα λόγια μου και τα έργα μου. Αρνούμαι τη δόλια μετάθεση μου στο μέλλον και τη σκόπιμη καθήλωση μου στα περασμένα, ψάχνω και βρίσκω ένα σημείο από όπου μπορώ να δω καθαρότερα γύρω μου και μπροστά μου.

Είμαι περισσότερο παρών σημαίνει ελέγχω τη σχέση μου με τους αφέντες που με περιβάλλουν, μετατρέπω το φόβο μου σε γνώση, αποδέχομαι την προσωρινή μοναξιά μου, υποκαθιστώ την στερεοποιημένη φράση με την άφωνη πράξη.

Είμαι ακόμα περισσότερο παρών σημαίνει αποφασίζω μόνος μου πικρά και νηφάλια, μέσα στο δικό μου χρόνο και το δικό μου χώρο τον τρόπο ζωής και θανάτου μου.


Επικοινωνία

 • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

 • Τ. 2109577132

 • Κ. 6947265030

 • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041