Η χαρά και το παιχνίδι δεν έχουν ηλικία

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 - 18.30

Τι είναι το παιχνίδι;

Αν απαντήσεις ένας τρόπος εκπαίδευσης των παιδιών τότε ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ζώντας σε μια εποχή που η ξεκούραση, η χαρά, το παιχνίδι θεωρούνται «χάσιμο χρόνου» και έχουν αξία μόνο όταν αποτελούν μέρος μιας εκπαίδευσης καταλαβαίνουμε γιατί νιώθουμε συνεχώς κουρασμένοι.

Και αν απαντήσεις αυτά δεν είναι για μένα, είμαι μεγάλη, τότε σίγουρα χρειάζεσαι το workshop αυτό.

Το παιχνίδι αποδεδειγμένα είναι ζωτικής σημασίας για την ζωή μας, τόσο για την υγεία μας όσο και για την ευεξία μας. Σήμερα όμως το έχουμε φορτώσει ενοχή και ντροπή γιατί θεωρούμε ότι το να «χαζολογάς» δεν είναι παραγωγικό. Το παιχνίδι είναι χαρά!!

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Σε αυτό το workshop θα μάθουμε

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να αφήσουμε τον εαυτό μας να διασκεδάσει παίζοντας. Ποιες πεποιθήσεις μας εμποδίζουν να το διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Πώς να μπορείς τελικά να χαλαρώσεις και να βάλεις και πάλι το «παιχνίδι και την χαρά» στη ζωή σου. Αλλά κυρίως θα ξεκαθαρίσουμε πόσο σημαντικό είναι και τι δεν είναι στην τελική το παιχνίδι.

Το καλοκαίρι που είναι μπροστά μας μπορεί να γίνει πραγματικά διαφορετικό

Κάνε κράτηση τώρα

Τιμή workshop 35€


Η κράτηση ισχύει για αυτό το workshop. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο εφόσον υπάρχει.


“Το παιχνίδι είναι αυτό που βγάζει τους ανθρώπους από τα τετριμμένα. Μερικές φορές συγκρίνω το παιχνίδι με το οξυγόνο - είναι παντού γύρω μας, αλλά περνά κυρίως απαρατήρητο ή ανεκτίμητο μέχρι να χαθεί. ”

Dr. Stuart Brown, M.D. Play: How It Shapes the Brain, Opens the Imagination, and Invigorates the Soul


Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041