Η χαρά και το παιχνίδι δεν έχουν ηλικία

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 - 18.30

Τι είναι το παιχνίδι;

Αν απαντήσεις ένας τρόπος εκπαίδευσης των παιδιών τότε ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ζώντας σε μια εποχή που η ξεκούραση, η χαρά, το παιχνίδι θεωρούνται «χάσιμο χρόνου» και έχουν αξία μόνο όταν αποτελούν μέρος μιας εκπαίδευσης καταλαβαίνουμε γιατί νιώθουμε συνεχώς κουρασμένοι.

Και αν απαντήσεις αυτά δεν είναι για μένα είμαι μεγάλη τότε σίγουρα χρειάζεσαι το workshop αυτό.

Το παιχνίδι αποδεδειγμένα είναι ζωτικής σημασίας για την ζωή μας τόσο για την υγεία μας όσο και για την ευεξία μας. Σήμερα όμως το έχουμε φορτώσει ενοχή και ντροπή γιατί θεωρούμε ότι το να «χαζολογάς». Το παιχνίδι είναι χαρά!!

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να αφήσουμε τον εαυτό μας να διασκεδάσει παίζοντας. Ποιες πεποιθήσεις μας εμποδίζουν να το διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Πώς να μπορείς τελικά να χαλαρώσεις και να βάλεις και πάλι το «παιχνίδι και την χαρά» στη ζωή σου. Αλλά κυρίως θα ξεκαθαρίσουμε πόσο σημαντικό είναι και τι είναι στην τελική το παιχνίδι.

Το καλοκαίρι που είναι μπροστά μας μπορεί να γίνει πραγματικά διαφορετικό

Κάνε κράτηση τώρα

Επέλεξε ένα και μόνο workshop
στη τιμή των 35€
(και αργότερα αν το αποφασίσεις μπορείς να διαλέξεις και κάποιο άλλο)

Η κράτηση ισχύει για το workshop του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Επέλεξε 3 workshops από τα οκτώ
στην τιμή των 70€
(δηλαδή διαλέγεις δύο και παίρνεις το τρίτο δώρο)

Μετά την πληρωμή θα λάβετε ένα email για να δηλώσετε τα 3 workshop της επιλογής σας. Σε περίπτωση δεν μπορέσετε τελικά να παρακολουθήσετε κάποιο από τις επιλογές σας θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Επέλεξε να έρθεις σε όλα τα workshops
στη τιμή των 160
(που σημαίνει ότι πληρώνεις 20€ το κάθε workshop)

Η καλύτερη επιλογή αν οι ημερομηνίες σας ταιριάζουν.


“Το παιχνίδι είναι αυτό που βγάζει τους ανθρώπους από τα τετριμμένα. Μερικές φορές συγκρίνω το παιχνίδι με το οξυγόνο - είναι παντού γύρω μας, αλλά περνά κυρίως απαρατήρητο ή ανεκτίμητο μέχρι να χαθεί. ”

Dr. Stuart Brown, M.D. Play: How It Shapes the Brain, Opens the Imagination, and Invigorates the SoulNew path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2020

ΑΜΚΕ NEW PATH MAKE ΑΦΜ 997002041