«Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου» Τι σημαίνει αυτό;

«Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου» - Τι σημαίνει αυτό;

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Μαρτίου 2022 - 18.30

«Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου.» «Πως θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου;» «Γιατί δεν έχεις ξαναφτιάξει τη ζωή σου.»

Μια έκφραση που σε κυνηγά πραγματικά αν τολμήσεις να αναφέρεις ότι θέλεις να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου, πόσο μάλλον να χωρίσεις. Μια έκφραση που δύσκολα την προσπερνάς.

Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου.

Τι σημαίνει αυτό όμως για σένα.

Όπως ήταν πριν; Όπως οι άλλοι έχουν στο μυαλό τους για σένα; Σύμφωνα με τα κοινωνικά δεδομένα ή μήπως τελικά δεν είναι ανάγκη να «ξαναφτιάξεις» τίποτα, γιατί η αλλαγή που έκανες την έφτιαξε ακρβώς έτσι όπως τελικά την ήθελες εσύ, μέχρι να αποφασίσεις διαφορετικά;

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Αυτό το workshop είναι σχεδιασμένο ακριβώς για να ανακαλύψεις αν η ζωή σου χρειάζεται να την ξαναφτιάξεις ή όχι. Κάτι που μόνο εσύ θα το αποφασίσεις. Τι είναι εκείνο που θα ήθελες να αλλάξεις και γιατί.

Τι είναι εκείνο που ΕΣΥ ζητάς πραγματικά από τη ζωή είναι ο μόνος φάρος που αξίζει να ακολουθήσεις για να εκτιμήσεις τη ζωή που ζεις και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις.

Κάνε κράτηση τώρα

Επέλεξε ένα και μόνο workshop
στη τιμή των 35€
(και αργότερα αν το αποφασίσεις μπορείς να διαλέξεις και κάποιο άλλο)

Η κράτηση ισχύει για το workshop του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Επέλεξε 3 workshops από τα οκτώ
στην τιμή των 70€
(δηλαδή διαλέγεις δύο και παίρνεις το τρίτο δώρο)

Μετά την πληρωμή θα λάβετε ένα email για να δηλώσετε τα 3 workshop της επιλογής σας. Σε περίπτωση δεν μπορέσετε τελικά να παρακολουθήσετε κάποιο από τις επιλογές σας θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.


“Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει πάντα αυτό που θέλει, αλλά ο καθένας μπορεί να ΜΗΝ κάνει ΠΟΤΕ αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ”

Από τις ιστορίες να σκεφτείς του Jorche Bucay.


«Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου» τι σημαίνει αυτό;

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041