Πως ξεκαθαρίζεις τα όρια με τους γύρω σου

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 - 18.30

Υγιή όρια. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει για να επιτύχουμε ισορροπία επαγγελματικής/ζωής, να αντιμετωπίσουμε τοξικούς ανθρώπους και να απολαύσουμε ανταποδοτικές σχέσεις με τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένεια χρειάζεται να έχουμε ξεκάθαρα όρια.

 Αλλά και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πιο εύκολο να το λες από το να το κάνεις; Τι σημαίνουν πραγματικά «υγιή όρια» - και πώς μπορούμε να εκφράσουμε με επιτυχία τις ανάγκες μας ιδίως εμείς οι γυναίκες που από ένστικτο επιθυμούμε να είμαστε «αρεστές» για να είμαστε ασφαλείς. Πως να πούμε «όχι» και να διεκδικήσουμε χωρίς να προσβάλλουμε τους άλλους;

Το να μάθεις να βάζεις τα όρια σου αποκτά ιδιαίτερη σημασία με τα πρόσωπα που αγαπάς και ιδιαίτερα με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους αυτούς που ζούμε μαζί.

Πως λοιπόν ξεκαθαρίζεις τα όρια σου χωρίς να είσαι επιθετική και χωρίς να νιώθεις ενοχές;

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Ανακαλύπτοντας την πεποίθηση εκείνη που σε κάνει να νιώθεις χάλια όταν αρνείσαι σε κάποιον κάτι έχεις κάνει τη μισή δουλειά. Βρίσκοντας δε τον τρόπο να καταφέρεις να επιλέξεις την  ολιγόλεπτη αμηχανία του να αρνηθείς από το να μετανιώνεις μετά που δέχτηκες ή ακόμα χειρότερα να τιμωρείς τους γύρω σου για την απόφαση σου αυτή είναι ένα δυνατό βήμα.

Ένα ακόμα είναι να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες  για  να μπορέσεις να τις επικοινωνήσεις πριν γίνουν πιεστικές. Και αυτό είναι ένα δυνατό εργαλείο που θα σου επιτρέψει να μιλάς για αυτά που χρειάζεσαι και να ζήσεις την ελευθερία να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός .

Κάνε κράτηση τώρα

Τιμή workshop 35€

Η κράτηση ισχύει για το workshop αυτό. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο εφόσο υπάρχει.


“Το να ζεις μια ζωή με σύνδεση είναι τελικά να θέτεις όρια, να ξοδεύεις λιγότερο χρόνο και ενέργεια για να κερδίζεις ανθρώπους που δεν έχουν σημασία, και να βλέπεις την αξία του να εργάζεσαι για την καλλιέργεια της σχέσης σου με την οικογένεια σου και τους στενούς σου φίλους.”

Brene Brown


Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041