Πως να αγαπήσεις το σώμα σου που αλλάζει

Πώς να αγαπήσεις το σώμα σου που αλλάζει

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2021 - 18.30

Το σώμα μας είναι μαζί μας όλη μας τη ζωή. Μας στηρίζει και μας συντροφεύει συνεχώς.

Οι περισσότερες όμως του συμπεριφερόμαστε σαν να είναι βάρος, και όσο μεγαλώνουμε σχεδόν το περιφρονούμε. Μαθαίνουμε ελάχιστα για τον τρόπο που λειτουργεί και σεβόμαστε ακόμα λιγότερο τις ανάγκες του. Δεν μιλάμε για όσα νιώθουμε και προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια νεανική εξωτερική εμφάνιση προκειμένου να αρέσουμε.

Δεν ξέρουμε τι είναι οι ορμόνες και τι ρόλο παίζουν στην καθημερινότητα μιας γυναίκας; Πόσο πολύ την επηρεάζουν;  Συνήθως ότι μαθαίνουμε το μαθαίνουμε the hard way, ανάλογα τη φάση της ζωής που ζούμε, και ή το πολεμάμε ή το αγνοούμε. Πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μας αν το αποδεχόμαστε ολοκληρωτικά και το αγαπούσαμε και το φροντίζαμε;

Τι θα συνέβαινε αλήθεια αν χαιρόμαστε το μεστό μας σώμα και του δίνουμε την απαραίτητη προσοχή που έχει ανάγκη και την ευγνωμοσύνη που του αξίζει.

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Η αλήθεια είναι ότι όλα αλλάζουν όταν αγαπάς τον εαυτό σου, όταν μάθεις να είσαι καλή μαζί του. Όταν σέβεσαι και ακούς το σώμα σου. Θα μιλήσουμε για όλα αυτά που ούτε οι γυναίκες μεταξύ τους δεν μιλούν. Θα κατανοήσουμε την φυσική πορεία του σώματος μας. Η αναγνώριση είναι πάντα η μισή διαδρομή το να βρεις και να αναγνωρίσεις τον φόβο σου για το σώμα σου που μεγαλώνει είναι πολύ σημαντικό.

Θα μιλήσουμε και για τις ορμόνες, για την εμμηνόπαυση και την κλιμακτήριο, για τα έξτρα κιλά, για το σεξ, για το πως στεκόμαστε εμείς απέναντι στις αλλαγές που φέρνει αυτό στη ζωή μας. Θα ξεκαθαρίσουμε  μύθους και αλήθειες για το τι συμβαίνει μετά τα 40, και θα βρούμε το δρόμο να χαρούμε γιατί μεγαλώνουμε.

Με λίγα λόγια θα αγαπήσουμε το σώμα μας και κατ' επέκταση τον εαυτό μας.

Κάνε κράτηση τώρα

Τιμή workshop 35€

Η κράτηση ισχύει για το workshop του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.


“Ασκήσου γιατί αγαπάς το σώμα σου όχι γιατί το μισείς”

Misty Tripolis, Body Groove


Πως να αγαπήσεις το σώμα μου που αλλάζει

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041