Βάλε τον επικριτικό σου αυτό στο mute

Βάλε τον επικριτικό σου εαυτό στο mute

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Φεβρουαρίου 2022 - 18.30

Οι περισσότερες γυναίκες είμαστε πεπεισμένες είναι ότι μια άλλη γυναίκα στη θέση μας θα τα έκανε όλα τέλεια. Είμαστε σίγουρες ότι οι άλλες γυναίκες τα καταφέρνουν καλύτερα από μας και βρίσκουμε 1000 ευκαιρίες για να το αποδείξουμε στον εαυτό μας, ποτέ όμως δεν μιλάμε για αυτό.

Μας είναι πολύ δύσκολο να σταματήσουμε τις φωνές που συνεχώς μας επικρίνουν μέσα στο κεφάλι μας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα δυνατό ηχηρό ΣΚΑΣΕ.

Γιατί η τελειομανία δεν είναι το ίδιο με το να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν μας κάνει να προχωράμε αντίθετα τις περισσότερες φορές μας κρατάει ακίνητες γατί είναι προσανατολισμένη στο τι θα πουν οι άλλοι.

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Η κατανόηση της διαφορά της υγιούς προσπάθειας για το καλύτερο και της τελειομανίας είναι ζωτικής σημασίας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγούμε από την πανοπλία που έχουμε φορέσει για προστασία.

Θα βρούμε λοιπόν τον δρόμο που βοηθά να βγούμε από το κυνήγι της τελειότητας και να αφοσιωθούμε στο να ανακαλύψουμε την καλύτερη version του αυθεντικού μας εαυτό.

Γιατί είναι υπέροχο να αγαπάς και να αναγνωρίζεις ποια πραγματικά είσαι.

Κάνε κράτηση τώρα

Επέλεξε ένα και μόνο workshop
στη τιμή των 35€
(και αργότερα αν το αποφασίσεις μπορείς να διαλέξεις και κάποιο άλλο)

Η κράτηση ισχύει για το workshop του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Επέλεξε 3 workshops από τα οκτώ
στην τιμή των 70€
(δηλαδή διαλέγεις δύο και παίρνεις το τρίτο δώρο)

Μετά την πληρωμή θα λάβετε ένα email για να δηλώσετε τα 3 workshop της επιλογής σας. Σε περίπτωση δεν μπορέσετε τελικά να παρακολουθήσετε κάποιο από τις επιλογές σας θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.


“Αυτό που είναι αληθινά δύσκολο και αληθινά εξαιρετικό είναι να παραιτηθείς από το να είσαι τέλειος και να στρωθείς στη δουλειά να γίνεις ο εαυτό σου.”

Anna Quindlen


Βάλε τον επικριτικό σου εαυτό στο mute

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041