Βρες τις «κρυφές» σου δυνάμεις

Βρες τις «κρυφές» σου δυνάμεις

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 - 18.30

Όταν οι γύρω σου λένε κάτι όχι απλά καλό για σένα αλλά σε εκθειάζουν, τι κάνεις;

Μήπως αισθάνεσαι άσχημα; Μήπως στο βάθος του μυαλού σου νιώθεις ότι τους έχεις «ξεγελάσει»; Ή ακόμα χειρότερα μήπως ξεκινάς να δικαιολογείσαι;

Εξηγείς και εσύ, όπως έκανα και εγώ για χρόνια, με λεπτομέρεια το επίπεδο των γνώσεων σου, όταν παρουσίαζες τον εαυτό σου για να μην γίνει παρεξήγηση;

Ένα από τα πράγματα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όταν ένας άντρας βρισκόταν σε αυτή τη κατάσταση δεν έμπαινε καν σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό με έκανε συχνά να έχω αμηχανία και να νιώθω την ανάγκη να τον «διορθώσω». Κάτι που μου χρειάστηκε γερή εκπαίδευση για να το σταματήσω και μαζί να σταματήσω να το κάνω και για τον εαυτό μου. Έπαψα να δίνω περισσότερες εξηγήσεις, που κανείς δεν μου ζητούσε, και να νιώθω αμήχανα όταν κάποιος με παρουσιάζει λέγοντας και πόσο καλή είμαι σε αυτό που κάνω.

Ναι η αυτοεκτίμηση μαθαίνεται και γίνεσαι όλο και καλύτερη με την εξάσκηση, στο υπογράφω.

Τι να περιμένεις από αυτό το workshop

Είναι σίγουρο ότι δυνάμεις έχουμε όλοι, εμένα μου αρέσει να τις λέω ΤΑΛΕΝΤΑ και όσες έχουν δουλέψει μαζί μου το ξέρουν πόσο μου αρέσει να τα ανακαλύπτω. Πιστεύω ότι είναι τα δώρα που φέρνουμε στο κόσμο, συνειδητά ή ασυνείδητα, είτε τα χρησιμοποιούμε είτε όχι.

Το workshop λοιπόν αυτό σχεδιάστηκε για να μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα εκτιμάμε. Αλλά θα πάμε και ένα βήμα πιο πέρα, θα βρούμε και αυτά που τα έχουμε καλά «κρυμμένα» και σχεδόν ντρεπόμαστε να τα αναγνωρίσουμε και θα τα βγάλουμε στο φως. Αξίζει πραγματικά να είσαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, γι' αυτό που είσαι.

Κάνε κράτηση τώρα

Επέλεξε ένα και μόνο workshop
στη τιμή των 35€
(και αργότερα αν το αποφασίσεις μπορείς να διαλέξεις και κάποιο άλλο)

Η κράτηση ισχύει για το workshop του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε τελικά να το παρακολουθήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Επέλεξε 3 workshops από τα οκτώ
στην τιμή των 70€
(δηλαδή διαλέγεις δύο και παίρνεις το τρίτο δώρο)

Μετά την πληρωμή θα λάβετε ένα email για να δηλώσετε τα 3 workshop της επιλογής σας. Σε περίπτωση δεν μπορέσετε τελικά να παρακολουθήσετε κάποιο από τις επιλογές σας θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο της αρεσκείας σας.


“Εγώ δεν είμαι αυτή που θα ήθελα να είμαι. Δεν είμαι αυτή που θα έπρεπε να είμαι. Δεν είμαι αυτή που η μάνα μου ήθελε να είμαι. Δεν είμαι καν αυτή που είμουν. Εγώ είμαι αυτή που είμαι”

Από τις "Ιστορίες να σκεφτείς" του Jorche Bucay.


Βρες τις «κρυφές» σου δυνάμεις

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041