Δυναμικοί Άνεργοι 3

dynamikoi-anergoi-3

Μια Pro Bono συνεργασία ανάμεσα στο Human Balance ΚοινΣΕπ Εργαστήρι Πνοή Ζωής και του New Path by Kalli

ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ COACHING ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Ο 3ος ΚΥΚΛΟΣ

Το μοναδικό αντίδοτο ενάντια στην κρίση και την ανεργία είναι το κουράγιο να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι. Στόχος όμως είναι να κάνεις ένα βήμα πάρα πέρα και τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικά σχέδια και άμεσες πράξεις.

Σε μια εποχή σαν την σημερινή μόνο όποιος έχει το κουράγιο να ονειρεύεται εκτός ορίων μπορεί να δει την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και να την αρπάξει. Αυτό γίνεται από μια θέση ισχυρή και με σχέδιο. 

Η ΚοινΣΕπ Human Balance και το New Path by Kalli προσφέρουν φέτος την ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι άνεργοι, να αντιμετωπίσουν δυναμικά την κρίση και να βρουν μέσα σε αυτή την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. 

Πιστεύοντας ότι αν δεν σχεδιάσεις εσύ που θέλεις να πας η ζωή θα σε πάει όπου θέλει οργανώνουν κύκλους ομαδικού coaching για ανθρώπους που θέλουν να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να βρουν τα εργαλεία να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα 


Οι Δυναμικοί Άνεργοι αποτέλεσαν το εβδομαδιαίο σημείο αναφοράς μου. Το περιεχόμενο και η δομή τους μου υπενθύμισαν ή ανακατέταξαν πολύ σημαντικά πράγματα για τον εαυτό μου. Μου έδωσαν την διάθεση και αυτοπεποίθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά προς την υλοποίηση του ονείρου και του στόχου μου. Είναι αξιέπαινη προσφορά, την έχω ήδη προτείνει σε φίλους και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να βρουν την δύναμη να συνεχίσω. Ευχαριστώ πολύ!

Ιωάννα Ζάβαλου, Καθηγήτρια Αγγλικών 

Μέσα σε 8 δίωρες συναντήσεις βήμα-βήμα θα σχεδιάσουμε το δικό σου χάρτη ζωής, που θα σε οδηγήσει να κάνεις ότι φαινόταν μέχρι τώρα απίθανο, να φαίνεται τώρα εφικτό και πραγματοποιήσιμο. Στόχος μας είναι:

•Να βρούμε τα δυνατά σου στοιχεία, να τα ενισχύσουμε και να τα βάλουμε στην υπηρεσία του στόχου σου.

•Να ξεκαθαρίσουμε γιατί αυτό που σχεδιάζεις είναι σημαντικό για σένα.

•Να βρούμε καινούργιες δεξιότητες και ταλέντα που δεν θα σκεφτόσουν ίσως να βάλεις σε ένα τυπικό βιογραφικό.

•Να κάνουμε τον στόχο σου ξεκάθαρο, σημερινό, με χρονοδιάγραμμα, πραγματοποιήσιμο.

•Να σχεδιάσουμε παρέα τα πρώτα βήματα, μερικά ίσως γίνουν πριν καν τελειώσουν οι 8 βδομάδες. 


Από σένα αυτό που χρειάζεται είναι να θέλεις να δοκιμάσεις και να έχεις το κουράγιο να σκεφτείς «εκτός κουτιού». Το πρώτο βήμα αυτό είναι να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο και να δηλώσεις συμμετοχή, εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου για να λύσουμε τυχόν απορίες και να γνωριστούμε.

Η πρόσβαση στο facebook βοηθάει, γιατί σε κάθε κύκλο δημιουργούμε μια ομάδα που κάνει εύκολη την επικοινωνία μας και μας βοηθά να ανταλλάσουμε απόψεις, ιδέες και πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για το στόχο του καθενός.

Θέλει δύναμη να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και είναι σημαντικό να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος στο δρόμο αυτό. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Η καλύτερη στιγμή να ζεις είναι στο τώρα!
Σχεδιάζοντας τη καινούργια χρονιά
 

Comments 3

Guest - Κατερίνα Χατζηανδρέου on Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 02:29

Είμαι από τους τυχερούς που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο για άνεργους της κας Λάσκαρη. Ήταν εκπληκτική εμπειρία καθώς με βοήθησε να μάθω πολλά στοιχεία και ταλέντα για τον εαυτό μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση ώστε να προχωρήσω παρακάτω στην επαγγελματική μου καριέρα, λαμβάνοντας υπόψη αυτό που αγαπάω και μου ταιριάζει περισσότερο.

Κατερίνα Χατζηανδρέου

Είμαι από τους τυχερούς που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο για άνεργους της κας Λάσκαρη. Ήταν εκπληκτική εμπειρία καθώς με βοήθησε να μάθω πολλά στοιχεία και ταλέντα για τον εαυτό μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση ώστε να προχωρήσω παρακάτω στην επαγγελματική μου καριέρα, λαμβάνοντας υπόψη αυτό που αγαπάω και μου ταιριάζει περισσότερο. Κατερίνα Χατζηανδρέου
Guest - Embroidery Digitizing (website) on Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 18:11

it is always great to visit your site.great blog.very nice. Thanks for sharing .good information.
https://aplusdigitizing.com/

it is always great to visit your site.great blog.very nice. Thanks for sharing .good information. https://aplusdigitizing.com/
Guest - Laser Cutting Services (website) on Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 18:12

You Have really done a god job. These images are so bautiful. Thank you for sharing, I loved it .
https://www.1dollardigitizing.com

You Have really done a god job. These images are so bautiful. Thank you for sharing, I loved it . https://www.1dollardigitizing.com
Already Registered? Login Here
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041