Μια δυναμική βιωματική παρουσίαση των βιβλίων για το Ikigai

Παρουσίαση ikigai

Τετάρτη απόγευμα και στο πατάρι του Βιβλιοπωλείου Πατάκη στην Ακαδημίας ακόμα δεν έχει φανεί κανείς.

Σιγά σιγά βλέπουμε με την Ευαγγελία να ανεβαίνουν όλο και περισσότεροι γνωστοί και άγνωστοι και οι θέσεις να γεμίζουν.

Ευτυχώς η μέρα είναι κρύα, δεν παύει να είναι 12 Φεβρουαρίου όμως δεν βρέχει αντίθετα θα έλεγα ότι στις 6.30 υπάρχει ακόμα φως.

Καθώς η ώρα περνά βλέπουμε με χαρά γνωστούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και άτομα που μας βρήκαν μέσα από το fb. 

 Η ώρα είναι 6 και 45 δώσαμε και το ακαδημαϊκό τέταρτο και η αίθουσα έχει γεμίσει.

Το τραίνο σφαίρα βάζει τις μηχανές του μπροστά.

Προσδεθείτε και φύγαμε για να δούμε τι κάνουν οι άνθρωποι του Okigimi ενός μικρού χωριού στο νησί Okinawa στην Ιαπωνία, αλλά και οι δικοί μας οι γνωστοί Ικαριώτες, και ζουν τόσα χρόνια γεμάτοι ζωή σε όλη τους τη ζωή.

Βρήκαμε λοιπόν ότι τρώνε ελαφριά, ζουν στο εδώ και τώρα, σε κοινότητα με φίλους, χαμογελούν, κοντά στη φύση, κάνουν ελαφριά άσκηση, δεν αποσύρονται ποτέ, δεν βιάζονται, είναι ευγνώμονες για τα απλά καθημερινά πράγματα αλλά κυρίως ακολουθούν το ikigai τους. 

Ψάχνοντας το δικό μας ikigai, δοκιμάσαμε να φτιάξουμε το χάρτη που θα μας οδηγήσει από το ΑΔΥΝΑΤΟΝ στο ΔΥΝΑΤΟ. Μια προσπάθεια που θα συνεχίσει ο καθένας μόνος του ή με τη βοήθεια μας τη δική μου και της Ευαγγελίας που η καθεμιά με τον τρόπο της είναι πρόθυμη να βοηθήσει.

Άλλωστε όλα ξεκινούν με ένα όνειρο και για όλα υπάρχει ένας τρόπος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και για όσους δεν τα κατάφεραν αυτή την Τετάρτη υποσχόμαστε να το επαναλάβουμε σύντομα.

Ευχαριστώ 

K.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Η δική σου επόμενη μέρα!
Σκέψεις και συναισθήματα!!

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041