Faces - Το δικό σου πρόσωπο των διακοπών

Διάφορες εικόνες ανθρώπων σε τετράγωνα.

Είμαι σίγουρη ότι κάθε καλοκαίρι βγάζεις πολλές selfie ή χαρούμενες φωτογραφίες. Όλοι ονειρευόμαστε φωτογραφίες ξεγνοιασιάς, χαμογελαστές με φόντο τη θάλασσα και ένα ποτό στο χέρι μας. Μπορεί πράγματι  να περνάς υπέροχες διακοπές, μπορεί όμως και όχι. Άσχετα με τις καλοκαιρινές φωτογραφίες  στο instagram, στο Facebook, η πραγματικότητα μερικές φορές είναι διαφορετική.

Υπάρχουν πολλοί που δεν περνάν τόσο τέλεια στις διακοπές τους.

Άλλοι που θα ήθελαν διαφορετικές διακοπές από αυτές που τελικά υποχρεώνονται να κάνουν.

Ας το παραδεχτούμε οι εικόνες έχουν γίνει πολύ σημαντικές στην εποχή μας. Στην εποχή του Instagram, του Facebook αι των selfies μας απασχολεί συνέχεια η εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω. Παρατηρούμε τα πρόσωπα συνεχώς και προσπαθούμε να τα αναλύσουμε. Να βρούμε τι κρύβουν. Μέσα σε λίγα λεπτά μας δίνουν πληροφορίες για το ποιος είναι ο άλλος, άντρας ή γυναίκα, τι έκφραση έχει, τι διάθεση, τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του.

Τώρα σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία μέσα σε αυτό το workshop να διαλέξεις το πραγματικό πρόσωπο των διακοπών σου, όποιο και αν είναι αυτό. Μέσα στην σιγουριά μιας ομάδας μπορείς να εμφανίσεις το αυθεντικό σου πρόσωπο και να συνομιλήσεις μαζί του. Και μπορεί φέτος τα πράγματα στις διακοπές σου να είναι πολύ διαφορετικά.

Οι κάρτες από το coaching game του Point of you σου δίνουν την ευκαιρία να βγεις από την όποια εικόνα σου και γνωρίσεις διαφορετικές πτυχές του εαυτού σου, ανώδυνα και διασκεδαστικά. Οι εικόνες στο Faces λένε τις δικές τους ιστορίες και σου δίνεται η ευκαιρία επιλέγοντας μια να πεις μια διαφορετική ιστορία για τον εαυτό σου. Είναι ένας ευθύς και πολύ δυνατός τρόπος να γνωρίσεις τον εαυτό σου μέσα από τις παρατηρήσεις των γύρω σου. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αυτογνωσίας.

Αν αναρωτιέσαι τι θα είχε αυτή σου η επιλογή να σου μάθει τόσο για τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου στις διακοπές, όσο και για τον τρόπο που σε βλέπουν οι γύρω σου, δεν έχεις παρά να κάνεις άμεσα μια κράτηση.

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023
18.00 - 21.00



Ας δούμε τι είπαν όσοι συμμετείχαν στo προηγούμενο Faces 

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα της κατανόησης του γεγονότος πως βλέπουμε στους άλλους αυτό που εμείς είμαστε. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι αυτογνωσίας και παράλληλα συνειδητοποίησης πως το ίδιο συμβαίνει και στους άλλους. Καμία φορά προβάλλουν κι αυτοί σε μας σκέψεις και βιώματα.»

«Με τρόπο ανάλαφρο και διασκεδαστικό άγγιξε και έφερε στην επιφάνεια πολύ σημαντικά θέματα.»

«Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα ευρύτερα και οι συζητήσεις που έγιναν. Το πιο ενδιαφέρον όμως θεωρώ πως ήταν η καλύτερη κατανόηση σε ένα βαθμό του πως αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου και τους άλλους γύρω μου, αλλά και πως μπορεί να με βλέπουν οι άλλοι γύρω μου.»

Την Κυριακή λοιπόν 18 Ιουνίου στις 6.00 το απόγευμα πάρτε μαζί σας την παιχνιδιάρική σας διάθεση και σας περιμένω να δοκιμάσουμε να δούμε τους καλοκαιρινούς μας εαυτούς διαφορετικά.
  • Κόστος 20+24%ΦΠΑ
  • Διάρκεια 3 ώρες
  • Τόπος New Path by Kalli Φορνέζη 40 Καλλιθέα


Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947265030 Κάλλι Λάσκαρη

Μην το χάσετε!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Το καλοκαίρι είναι εδώ
Το blogging είναι γένους θηλυκού

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041