Αυτοεκτίμηση, μια γυναικεία υπόθεση!

Αυτοεκτίμηση

Ομαδικό Coaching σεμινάριο αυτοεκτίμησης για γυναίκες

Πόσο συχνά ακούς να μιλάνε για «χαμηλή αυτοεκτίμηση»; Ίσως το έχεις σκεφτεί και εσύ για τον εαυτό σου για να βρίσκεσαι εδώ.

«Αυτοεκτίμηση σημαίνει να αποδίδεις στον εαυτό σου την πραγματική του αξία», λέει ο Bucay.

Η αυτοεκτίμηση είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας και φαίνεται στις επιλογές μας, λέω εγώ.

Εσύ τι πιστεύεις; Εκτιμάς σωστά τον εαυτό σου; Τον φροντίζεις;

Αναρωτιέμαι πως μπορείς να εκτιμήσεις κάποιον αν δεν τον γνωρίζεις καλά;

Όλα λοιπόν ξεκινούν από το πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου πραγματικά. Όχι ποια θα ήθελες να είσαι ιδανικά ή ποια θα ήθελαν οι άλλοι να είσαι φανταστικά. Ποια πραγματικά είσαι, πέρα από τις ταμπέλες που έβαλες ή άφησες να σου βάλουν οι άλλοι.Εσύ ποια είσαι;

Ξέρεις ότι η ιστορία που λες είναι η ιστορία που ζεις;

Η ιστορία που έμαθες να αφηγείσαι για τον τον εαυτό σου κάνει τη διαφορά. Είναι αυτή που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι αξίζεις και μπορείς να πετύχεις ότι ονειρεύεσαι ή όχι. Την ιστορία αυτή όμως μπορείς να την αλλάξεις.

Ναι, ξέρω ακούγεται περίεργο και δύσκολο, μπορείς πράγματι να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τον εαυτό σου, αν τον γνωρίσεις πραγματικά και τον αγαπήσεις.

Το εργαστήρι αυτό είναι σχεδιασμένο για να βρεις τι σε εμποδίζει να πιστέψεις στις δυνάμεις σου, τι σε κάνει να τις φοβάσαι. Θα σε βοηθήσει να βρεις γιατί  να νιώθεις εγκλωβισμένη και κουρασμένη, γιατί επιλέγεις να μένεις σε μια σχέση που δεν σου αξίζει, σε μια δουλειά χωρίς δημιουργικότητα, να μην αγαπάς το σώμα σου, να ζητάς συχνά συγνώμη ακόμα και αν δεν φταις, να νιώθεις ότι προσφέρεις χωρίς να παίρνεις, να φοβάσαι ότι δεν σε αγαπούν. 

Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν.

Κάνε στον εαυτό σου το «δώρο» να τον γνωρίσεις και να τον αγαπήσεις.

Μέσα στην ασφάλεια μιας μικρής ομάδας γυναικών (έως 4) και μέσα από βιωματικές ασκήσεις, ιστορίες, ζωγραφική, πολύ τσάι και συμπάθεια, θα ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου. 

Θα αναγνωρίσεις τι είναι σημαντικό στη ζωή σου, τι είναι εκείνο που σε κάνει μοναδική και κυρίως πως μπορείς να ζήσεις μια ζωή ολοκληρωμένη, όπως την ονειρεύεσαι.

Είσαι ελεύθερη να μοιραστείς μαζί μας ό,τι εσύ θέλεις, χωρίς πίεση, χωρίς κριτική. Σημασία έχει να δεις τη ζωή σου με μια άλλη ματιά και να αλλάξεις τη τον τρόπο που βλέπεις ό,τι συμβαίνει. 

Θα μάθεις να μιλάς στον εαυτό σου, όπως θα μιλούσες στην καλύτερη σου φίλη. Να τον αγαπάς.

Άσε με να σε βοηθήσω να αναγνωρίσεις πόσο υπέροχο είναι να είσαι ο εαυτός σου, και αυτό να είναι αρκετό. 

Παρέα θα φτιάξουμε μια «καινούργια» ιστορία για σένα, γιατί όπως σου είπα, η ιστορία που λες είναι η ιστορία που ζεις. Μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη, χαρούμενη, γυναικεία, η αλλαγή όμως που φέρνει είναι βαθιά και ουσιαστική.

Ξέρω ότι ακούγεται πιο εύκολο από ότι εσύ πιστεύεις ότι είναι, όμως οι γυναίκες που το έχουν καταφέρει θα σου πουν ότι το δρόμο της αυτοεκτίμησης είναι ένας δρόμος ζωής, που τον περπατάς με μικρά βήματα. Κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είσαι και σου δίνει την δύναμη να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, γιατί το αξίζεις!!

Οι ομάδες είναι ολιγομελείς και κάθε κύκλος έχει διάρκεια 6 εβδομάδες. Επέλεξε την ημέρα και την ώρα που σου ταιριάζει και κάνε σήμερα κιόλας κράτηση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου εδώ, θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου για τις λεπτομέρειες.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, 18.30 - 20.30

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, 17.30 - 19.30

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, 19.30 - 21.30

Το κόστος του κύκλου των 6 συναντήσεων είναι 180€ και υπάρχει ειδική τιμή Early Bird έως τις 26 Οκτωβρίου 120€

Κάνε λοιπόν το πρώτο βήμα και έλα μαζί μας.

Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά. 


Location (Map)

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Η δύναμη να προχωράς!!
30 Days Blogging Challenge Completed!!

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041