Ενδυνάμωσε τη φωνή σου

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ 28 ΜΑΪΟΥ 2023 Η φωτογραφία δείχνει μια γυναίκα που κοιτά με σιγουριά ευθεία το φακό. Είναι καστανή, με μαλλιά μέχρι τους ώμους και φοράει στρογγυλά γυαλιά. Χαμογελά με σιγουριά. Βλέπουμε μόνο το πρόσωπο της, μέχρι τους ώμους. Πίσω της το περιβάλλον είναι θολό, δείχνει όμως να είναι ένας εσωτερικός χώρος με μεγάλα παράθυρα που φαίνονται δέντρα.

«Μα γιατί δεν με ακούς;»

Νιώθεις πως μιλάς και δεν ακούγεσαι; Υπάρχουν φορές που συνειδητοποιείς ότι άλλο λες εσύ και άλλο καταλαβαίνουν οι άλλοι; Παρόλο που μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον σύντροφό σου, νιώθεις σαν να μιλάτε διαφορετικές γλώσσες. Χρησιμοποιείς όλες τις «σωστές» λέξεις και όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλεις. Νιώθεις αόρατη. Νιώθεις χαμένη.

Πιάνεις τον εαυτό σου να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα, με την ελπίδα ότι θα γίνει το θαύμα να σε καταλάβουν. Όμως η επικοινωνία φαίνεται να είναι αδύνατη.

Μήνυμα εστάλη, όμως τι άραγε ελήφθη;

Το να επικοινωνείς και να ακούγεσαι είναι τέχνη.

Όσο και να φαίνεται αυτονόητο δεν μιλούμε όλοι την ίδια γλώσσα. Χρειάζεται να ξέρεις τον τρόπο που μιλά ο άλλος και να ακολουθείς τους κανόνες επικοινωνίας. Δυστυχώς κανείς δεν πήρε το χρόνο να μας τους διδάξει. Δεν μας δίδαξαν ούτε πως να μιλάμε, ούτε πως να ακούμε. Όσο για μας τις γυναίκες φαίνεται να κουβαλάμε την «κατάρα της Κασσάνδρας», να μιλάμε και κανείς να μην μας ακούει. 

Αν έχεις μάθει να κάθεσαι στην τελευταία σειρά και να μην τολμάς να πεις τη γνώμη σου. Αν νιώθεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτά που λες. Αν θυμώνεις γιατί ακούς να συμφωνούν με κάτι που και εσύ πριν από λίγο πρότεινες χωρίς κανείς να το ακούσει. Αν χρειάζεται να πεις πολλές φορές κάτι για να γίνει. Αν ζητάς συγνώμη πριν μιλήσεις. Είσαι στο σωστό σημείο.

Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι

... θα γνωρίσουμε τους διαφορετικούς τρόπους που οι άνθρωποι επικοινωνούν

... θα μιλήσουμε για τον τρόπο που επικοινωνούν οι άντρες και οι γυναίκες

... θα χαρτογραφήσουμε τον προσωπικό μας τρόπο επικοινωνίας,

... θα μάθουμε τη σημασία της ενεργητικής ακρόασης

... θα ξεκαθαρίσουμε τους κανόνες της καλής επικοινωνίας

... θα βρούμε πώς μπορείς να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι, ζητώντας το

... θα ανακαλύψουμε το φόβο που τι κρύβεται πίσω από την αδυναμία μας να πούμε ξεκάθαρα και δυνατά την άποψη μας

... θα ενδυναμώσουμε τη «δική» μας φωνή ώστε να μιλάμε με σαφήνεια και αποφασιστικότητα

Βρες στήριξη

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να μιλήσει για όσα πραγματικά θέλεις. Έλα να φτιάξουμε μαζί την πόρτα που θα σε οδηγήσει έξω από το δωμάτιο των υπερβολικών απαιτήσεων των άλλων. Υπάρχει θέση σε αυτό τον κόσμο για την δική σου φωνή. Υπάρχει καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να νιώθεις στο περιθώριο.

Έλα στην παρέα των γυναικών που έμαθαν να ορίζουν την ζωή τους με στοργή, κατανόηση και δυναμισμό. Κατάφεραν να αλλάξουν συνήθειες στον τρόπο σκέψης και στους χειρισμούς της ζωής, επειδή εμπιστεύτηκαν τον εαυτό τους. Δώσε στον εαυτό σου το δώρο να συμμετέχεις σε μια ομάδα γυναικών που έχουν τα ίδια ερωτήματα με εσένα. Αξίζεις αυτό το προνόμιο!

Δώσε στον εαυτό σου το δώρο να συμμετέχεις σε μια ομάδα γυναικών που έχουν τα ίδια ερωτήματα με εσένα. Αξίζεις αυτό το προνόμιο! Το κέρδισες με κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Με κάθε ξενύχτι τότε που φρόντιζες εσύ για όλα!

Ζήσε την εμπειρία μιας 4ώρης βιωματικής συνάντησης, με φυσική παρουσία, μαζί με γυναίκες που είναι ικανοποιημένες από την ζωή τους. Μοιράζονται γνώσεις, τρόπους, προτάσεις, μυστικά και μεθόδους που ενδυναμώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γυναικείας προσωπικότητας.

Το περιβάλλον είναι φιλικό και ο χώρος προστατευμένος από λογοκρισία και ενοχές. Η Κάλλι Λάσκαρη, καθοδηγεί τον ρυθμό της συζήτησης και υφαίνει τα νήματα της γυναικείας δύναμης που βρίσκονται σε λήθαργο. Μαζί με την Αρετή Βάσσου δίνουν στα τέρατα που ρουφάνε την διαύγεια του μυαλού μας, λίγο ζεστό γάλα και τους δείχνουν την πόρτα της εξόδου. 

Νιώσε άνετα με την επικοινωνία

Ναι, μπορείς! Αυτό θέλουμε να περιμένεις με το που θα μπεις στην ομάδα. Στήριξη και συμπαράσταση από μια ομάδα υπέροχων γυναικών, ακριβώς σαν και εσένα. Δύναμη και κατανόηση για να βγεις από το όποιο «αδιέξοδο» της ζωής σου. Ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση για να βρεις τις λύσεις, που ταιριάζουν σε σένα προσωπικά και σου επιτρέπουν να κοιμάσαι γαλήνια τα βράδια. Ήρθε η ώρα να θυμηθείς ότι η ζωή είναι δική σου, και ότι έχεις δικαίωμα μόνη σου να αποφασίσεις πως θα την ζήσεις. 

Δυναμώνω με κάθε μικρό βήμα

Αν θέλεις να ξέρεις που βρίσκεσαι κάθε στιγμή, τότε χρειάζεται να κοιτάς με τα δικά σου μάτια, προς την κατεύθυνση που θες να πας. Και να χρησιμοποιείς μόνο τα δικά σου πόδια, σε κάθε βήμα της διαδρομής. Εμείς θα σου παρέχουμε το χάρτη και εσύ θα διαλέξεις την δική σου διαδρομή. Είδες τελικά που όλα μπορούν να αλλάξουν χωρίς να καταστρέψεις τα πάντα;

Αν περιμένεις να ακούσεις παραμύθια ότι όλα θα πάνε καλά, τότε καλύτερα να μην έρθεις. Στην πραγματική ζωή βιώνουμε μια αδιάκοπη αλληλουχία από ανατροπές, πολύ μακριά από την Χώρα Του Όλα Πάνε Υπέροχα.

Εμείς πιστεύουμε βαθιά στην έμφυτη Δύναμη των Γυναικών που μπορούν να μετατρέπουν όλα τα ανάποδα του κόσμου σε υπέροχες στιγμές και ιστορίες γεμάτες αγάπη και σοφία. Είμαστε πάντα έτοιμες να κάνουμε ότι χρειάζεται για να δώσουμε ζωή σε ό,τι θεωρούμε σημαντικό. Οι εύκολες λύσεις και οι σωτήρες που θα πάρουν πάνω τους την ευθύνη της δικής μας ζωής, υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.

Έχεις την δύναμη μέσα σου για να κινητοποιήσεις την αποφασιστικότητα και την επιμονή που χρειάζεσαι για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που αξίζουν τον κόπο. Όλα έχουν κόστος, ακόμα και το να παραμείνεις ακίνητη. Η ουσία βρίσκεται στην αλήθεια που αντέχεις να παραδεχτείς. Οι επιλογές είναι μπροστά σου, καθώς και το δικαίωμα να επιλέξεις την αδράνεια. Όλα είναι μια επιλογή, ακόμα και η άρνηση να επιλέξεις. Μαζί θα περπατήσουμε πέρα από τα όρια που σε έχουν κάνει να πιστέψεις ότι δεν έχεις πια καμία επιλογή.

Κλείσε θέση στο βιωματικό εργαστήριο, που θα γίνει με φυσική παρουσία, στο φιλόξενο χώρο του New Path by Kalli. Mαζί θα μοιραστούμε γνώσεις, τρόπους, προτάσεις, μυστικά και μεθόδους που ενδυναμώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γυναικείας προσωπικότητας.

Στην θέση του καπετάνιου βρίσκεται η Κάλλι Λάσκαρη, καθοδηγώντας το εργαστήριο και υφαίνοντας τα νήματα της γυναικείας δύναμης που βρίσκονται σε λήθαργο Σε αυτό τον κύκλο θα κρατήσουν το τιμόνι του πλοίου μαζί με την Αρετή Βάσσου.

Ημερομηνία: Κυριακή 28 Μαΐου 2023
Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.
Ώρα λήξης: 15:00 μ.μ.
Γλώσσα: Ελληνικά.
Οργάνωση: Κάλλι Λάσκαρη
Συνομιλήτρια: Αρετή Βάσσου
Τοποθεσία: New Path by Kalli, Φορνέζη 40, Καλλιθέα
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 12 άτομα
Κόστος εγγραφής: 80€ συν ΦΠΑ

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις αυτή την ξεχωριστή εμπειρία;

Για περισσότερες πληροφορίες και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6947265030.


Λίγα λόγια για την Κάλλι Λάσκαρη

Λίγα λόγια για την Αρετή Βάσσου

Η Κάλλι Λάσκαρη ίδρυσε το New Path by Kalli το 2009, ένα δρόμο για να βρεις και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Το όραμα της ως Women Empowerment Coach, Life & Relationship Coach είναι να μάθει τις γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους, να εκτιμούν τα ταλέντα τους, να νιώθουν επαρκείς και δυνατές, να λένε ΝΑΙ στα θέλω τους. Τους δίνει τα εφόδια για να βρουν το δικό τους μονοπάτι. Έχει οργανώσει πάνω από [100] βιωματικά εργαστήρια ενδυνάμωσης γυναικών και έχει υποστηρίξει συμβουλευτικά πολλές γυναίκες σε περιόδους κρίσεων ή επαγγελματικής μετάβασης. Είναι ενεργή mentor σε γυναίκες που κάνουν τα πρώτα βήματα τους στον κλάδο του life coaching. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Website: https://www.newpathbykalli.gr/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kalli-laskari/ 

Η Αρετή Βάσσου δημιούργησε το IDEADECO SEO Copywriting Agency το 2000. Παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου, copywriting, SEO, Web Design και εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων σε εταιρείες και οργανισμούς. Ξεκίνησε την καριέρα της στο digital marketing από την Google και τα τελευταία 20 χρόνια, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Με το laptop της έχει ταξιδέψει σε 191 χώρες. Έχει εκδώσει βιβλία και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε περισσότερα από 500 Συνέδρια, σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα έχει δημιουργήσει τα Content Creators Coffee Meetups, τα Content Creators Workshops και το Greek Online Content Creators Association - GOCCA.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Website: www.ideadeco.co, www.aretivassou.com 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/aretivassouideadeco/


Σημαντικές πληροφορίες

Οι συμμετέχουσες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα τύπο εγγραφής ήχου, βίντεο, εικόνας και αναπαραγωγής κειμένου χωρίς την έγγραφη άδεια μας.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το εργαστήριο θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Η συνάντηση γίνεται σε κλειστό χώρο και ακολουθούμε τις τρέχουσες οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19.

Η συμμετοχή σε ανήλικους και παιδιά δεν επιτρέπεται.

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται. 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου Εργαστηρίου: Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση, διατήρηση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία του εργαστηρίου (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, blog, social media). Επιπλέον, αποδέχεστε τη δημοσίευση των φωτογραφιών & βίντεο που σας συμπεριλαμβάνουν, στα ψηφιακά κανάλια των εταιρειών Newpathbykalli.gr και ideadeco.co καθώς και των επιλεγμένων χορηγών. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ο Χορός των Πολύχρωμων Αυγών
3+1 πράγματα που μου έμειναν από το «Αλφαβητάρι τω...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041