Θηλυκότητα χωρίς ντροπή και ενοχή!

Θηλυκότητα χωρίς ντροπή και ενοχή - Coaching groups

«Με την πάροδο του χρόνου η ενστικτώδης φύση της θηλυκότητας λεηλατήθηκε, αναχαιτίστηκε και έπεσε θύμα κακοποίησης. Στην προσπάθεια να αποδείξουμε την αυτονόητη ισότητα μας με τους άντρες χάσαμε εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας έκαναν ξεχωριστές και ιδιαίτερες, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση λιγότερες ή πιο αδύναμες».

γράφει η Clarissa Pinkola Estes στο βιβλίο της «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» που μιλάει για τη γυναικεία φύση

Η Θηλυκή Ενέργεια είναι μια δυνατή ενέργεια, δημιουργική και απόλυτα απαραίτητη στη φύση.

Ζώντας όμως σε έναν κόσμο που στρέφεται και εκτιμά όλο και περισσότερο την Αρσενική Ενέργεια, είναι φυσικό οι γυναίκες (αλλά και η άντρες που έχουν μεγάλο ποσοστό θηλυκής ενέργειας στο χαρακτήρα τους) να αισθάνονται όλο και πιο κουρασμένες και απογοητευμένες.

Αυτό το workshop απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν αυτή τη θηλυκή τους πλευρά, να την τιμήσουν και να την ακολουθήσουν για να ζήσουν μια ισορροπημένη και ολοκληρωμένη ζωή. 

Γιατί να έρθεις σε αυτά τα workshops! 

Στα 2ωρα αυτά βιωματικά workshops σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις κομμάτια του εαυτού σου. Κομμάτια που υπάρχουν και είναι κρυμμένα πίσω από πεποιθήσεις και πρέπει που μας έχουν επιβληθεί από τον τρόπο που ζούμε. Σου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και μέσα σε ένα κύκλο γυναικών που έχουν παρόμοιους προβληματισμούς με εσένα να νιώσεις ελεύθερη, να είσαι ο εαυτό σου χωρίς φόβο και ενοχή. Κάθε θέμα είναι ένα κομμάτι μιας μεγαλύτερης εικόνας και προσεγγίζεται με σαφήνεια και σεβασμό. Είναι ένας δρόμος για να γνωρίσεις ποια πραγματικά είσαι.

Τι ΔΕΝ θα βρεις εδώ!

Χώρο για αυτολύπηση και ιστορίες μίσους ενάντια στους άντρες. Το πρώτο γιατί αυτό δεν βοηθάει κανέναν. Το δεύτερο γιατί η αρσενική ενέργεια είναι εξίσου απαραίτητη και ουσιαστική στη ζωή μας και στον κύκλο αυτό τιμάται εξίσου με τη θηλυκή. Δεν είμαστε αντ-αγωνιστές σε αυτή τη ζωή, είμαστε συν-αγωνιστές και ο στόχος είναι να συνεργαστούμε ισότιμα και να ζήσουμε μια ζωή δημιουργική γεμάτη αγάπη και χαρά.

Τι θα συζητήσουμε φέτος! 

Έχουμε προγραμματίσει ένα σεμινάριο τον μήνα.
και τα θέματα για το 2021-2022 είναι:

19 ΔΕΚ   Βρες τις κρυφές σου δυνάμεις
23 ΙΑΝ    Δημιουργικότητα Βρες την κινητήρια δύναμη της ζωή σου
20 ΦΕΒ  Βάλε τον επικριτικό σου εαυτός στο mute
20 ΜΑΡ  «Να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου» - Τι σημαίνει αυτό;
17 ΑΠΡ   Η ανάγκη να συγχωρέσεις.. και άλλοι μύθοι
22 ΜΑΙ   Πώς να αγαπήσεις το σώμα σου που αλλάζει
19 ΙΟΥΝ  Πως ξεκαθαρίζεις τα όρια με τους γύρω σου
10 ΙΟΥΛ  Η χαρά και το παιχνίδι δεν έχουν ηλικία

Κάθε σεμινάριο είναι αυτόνομο και μπορείς να το παρακολουθήσεις χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσεις κάποιο άλλο. Αποτελούν όμως έναν δρόμο στον οποίο μπορείς να διαλέξεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε απασχολούν αυτή την στιγμή ή και όλα.
Για το λόγο αυτό έχουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα επιλογής και πληρωμής.
Γίνονται μέσω ΖΟΟΜ* για την ασφάλεια μας και για να μπορούν να συμμετάσχουν και γυναίκες που ζουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό - 

*παρόλα αυτά αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και με φυσική παρουσία, αν η ομάδα που θα δημιουργηθεί είναι όλη στην Αθήνα και το θελήσει, τηρώντας ΠΑΝΤΑ όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την προστασία της υγεία μας

Διάδωσε το στις φίλες σου! 

Γιατί ναι αυτό αγαπάμε εμείς οι γυναίκες, να μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε. 

Τα hastage που χρησιμοποιούμε #feminitywithoutshameandguilt #femaleempowerment #workshop #newpathbykalli #kallilaskari

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Τελικά ποιος ορίζει τη ζωή μου;
Βρίσκοντας τον εαυτό σου.

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041