Νιώσε άνετα μέσα στις αλλαγές

Niose-aneta-mesa-stis-allages

Όλα αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα. Το σώμα σου αλλάζει, οι άνθρωποι γύρω σου αλλάζουν, ο τρόπος που κινείται ο κόσμος αλλάζει, που μιλάει, που συνδέεται. Αυτά που θέλεις αλλάζουν, αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που χρειάζεσαι. Όλα αλλάζουν και κάθε αλλαγή φέρνει αναστάτωση, άγχος. Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να έμεναν όλα τα ίδια; Πόσες φορές δεν παρέλυσες από φόβο μπροστά σε αυτές τις αλλαγές; Πόσες φορές δεν αναρωτήθηκες αν υπάρχει πόρτα εξόδου που θα σε οδηγήσει έξω από το δωμάτιο της αγωνίας και του άγχους; Αν υπάρχει θέση σε αυτό τον κόσμο για την δική σου φωνή και τις δικές σου ανάγκες; Αν υπάρχει καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να γίνεσαι χίλια κομμάτια; 

Ε λοιπόν ναι, υπάρχει! Πραγματικά μπορείς να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές χωρίς να σε τσακίζει το κύμα που πέφτει πάνω σου. Μπορούν τα δύσκολα να γίνουν πιο ήπια και πιο βατά. 

Κοίτα γύρω σου, δεν είσαι μόνη, υπάρχουν πολλές γυναίκες που περπατούν προς την ίδια κατεύθυνση. Απλά (όσο απλό μπορεί να είναι αυτό) χρειάζεται εξάσκηση στην ανθεκτικότητα και την αντοχή στον στίβο των αλλαγών. Η συναναστροφή με γυναίκες που χαμογελούν με αυτοπεποίθηση είναι το μυστικό συστατικό που δίνει δύναμη στα φτερά μας. Μπες στην παρέα των γυναικών που ενωμένες μαθαίνουν να ορίζουν την ζωή τους με στοργή, κατανόηση και δυναμισμό. Γυναίκες που κατάφεραν να αλλάξουν συνήθειες στον τρόπο σκέψης και στους χειρισμούς της ζωής, επειδή εμπιστεύτηκαν τον εαυτό τους. 

Ό,τι μοιράζεσαι, πολλαπλασιάζεται.

​Τι μπορείς να κάνεις;

Μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου το δώρο να συμμετέχεις σε μια τέτοια ομάδα γυναικών που έχουν τα ίδια ερωτήματα με εσένα. Αξίζεις αυτό το προνόμιο! Το κέρδισες με κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Με κάθε ξενύχτι, τότε που φρόντιζες εσύ για όλα.

Η διαχείριση των αλλαγών γίνεται πιο εύκολη όταν υπάρχει γύρω μας ένας κύκλος στήριξης και συμπαράστασης. Εμείς έχουμε δημιουργήσει στο New Path by Kalli μια ομάδα υπέροχων γυναικών, ακριβώς σαν και εσένα, που στηρίζουν η μία την άλλη. Που προσφέρουν δύναμη και κατανόηση για να βγεις από το όποιο «αδιέξοδο» της ζωής σου. Μια ομάδα που με ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση θα σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις, που καλύπτουν τις δικές σου επιθυμίες και θα σου επιτρέψουν να κοιμάσαι ήρεμη τα βράδια.

Έλα και εσύ στον κύκλο την εμπιστοσύνης που έχουμε φτιάξει. Ζήσε την εμπειρία μιας 3ωρης βιωματικής συνάντησης, με φυσική παρουσία, μαζί με γυναίκες που είναι αποφασισμένες να ζήσουν τη ζωή τους με όλη τους την ψυχή. Όλες μαζί μοιραζόμαστε γνώσεις, εμπειρίες, τρόπους, προτάσεις, μυστικά και μεθόδους που ενδυναμώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γυναικείας προσωπικότητας.

Ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθείς ότι η ζωή είναι δική σου, και ότι έχεις το δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ πως θα την ζήσεις.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Άλλαξε ο χρόνος! Ε και;
Αλλάζεις συνήθειες ή πλευρό;

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επικοινωνία

  • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

  • Τ. 2109577132

  • Κ. 6947265030

  • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041