Αλλάζεις συνήθειες ή πλευρό;

Μια γυναίκα με κοντά άσπρα μαλλιά, που φοράει γυαλιά ηλίου και λευκά ρούχα, κοιτάζει μακριά το γαλάζιο ουρανό χαμογελαστή, με τα χέρια πίσω από το κεφάλι της. ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Ή ΠΛΕΥΡΟ. 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΙΑ«Νιώθεις σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο»;

Ο θυμός φουσκώνει μέσα σου και είσαι έτοιμη να τα κάνεις όλα γυαλιά καρφιά; Όμως γύρω σου υπάρχουν «πολύτιμα κρύσταλλα». Όλα εκείνα τα δικά σου πολύτιμα κομμάτια ζωής που πάσχισες να τα αποκτήσεις, που τα αγαπάς, που δεν θες να τα χάσεις.

Νιώθεις τον αυχένα σου να υποφέρει από το βάρος της σιωπηρής αγωνίας, που τόσα χρόνια σε κρατά εγκλωβισμένη και ακίνητη; Έχεις διαρκώς την αίσθηση ότι είσαι κάπου ξεχασμένη σε ένα δωμάτιο που δεν έχει παράθυρα; Σαν κάτι να σου λείπει και σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχεις επιλογή;

Δεν μιλάς. Δεν αντιδράς. Δεν απαντάς. Δεν ζητάς. Κρατάς την ανάσα σου.

Αφήνεις τα πράγματα να έρθουν μόνα τους ακριβώς εκεί που χρειάζεται για να πάρεις μια ανάσα. Γιατί δεν θες να χαλάσει η τάξη της καθημερινότητας. Ζεις και μαθαίνεις πως αυτό είναι αρκετό. Ζεις. Και αν είχε πραγματικά σημασία, τότε όλα θα άλλαζαν ως δια μαγείας. Ζεις. Και αλλάζεις ήρεμα πλευρό. Ζεις.

Μέχρι την στιγμή που ο φόβος που κρύβεται μέσα σου γίνεται εμπόδιο. Ζεις. Σαν να ζεις. Και τότε σπάει το πέπλο και καταλαβαίνεις ότι όσο ζεις καταπίνοντας τον φόβο σου, τόσο αυξάνεται και ο θυμός σου. Όλα σου φταίνε, μα κυρίως ο ίδιος σου εαυτός. Ζεις με μια αλήθεια που δεν θες πια να την ζεις. Δεν θες πια να αλλάζεις πλευρό. Θες να αλλάξεις την ζωή σου.

Τότε πέφτει για άλλη μια φορά πάνω στους ώμους σου το βάρος των αποφάσεων και των επιλογών. Πως θα βρεις τον τρόπο για να αλλάξεις τα πράγματα χωρίς να τα διαλύσεις όλα; Αναρωτιέσαι τι θα συμβεί αν ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Σε έχουν πείσει οι συνθήκες πως τα όνειρα δεν είναι για γυναίκες μετά από κάποια ηλικία, μετά από κάποιο νούμερο στην ζυγαριά και μετά από τον ρόλο της μητέρας.

Μπορεί το άγνωστο να σου ασκεί μια γοητεία αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο τρομακτικό και απρόσιτο. Άλλωστε υπάρχει και η φωνή μέσα σου, που σου υπενθυμίζει ότι είναι εγωιστικό που τολμάς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Γυναίκα εσύ, είναι δυνατόν να θες να απελευθερωθείς από τους ρόλους των σωστών γυναικών; Τι θα πουν τα παιδιά σου; Η οικογένεια σου; Ο κύκλος των φίλων σου; Οι συνάδελφοι στην δουλειά;

Έχεις δίκιο. Μοιάζει σαν ένα κλειστό αδιέξοδο χωρίς κανένα σημείο διαφυγής. Τα ερωτήματα και τα εμπόδια στοιβάζονται σαν τα ασιδέρωτα ρούχα μπροστά στην πόρτα. Να ένα τεράστιο ΠΩΣ δίπλα στο πουκάμισο που θέλει σιδέρωμα. Πως να αλλάξω; Πως να φύγω; Πως να τους αφήσω; Αφού με χρειάζονται… Αν φύγω όλα θα καταρρεύσουν. Πως θα ζήσω; Πως θα αντέξω μόνη μου;

Και αν στην θέση του ΠΩΣ βάλεις ένα ΓΙΑΤΙ, τότε μπορεί η συζήτηση με τον εαυτό σου να πάρει άλλη τροπή.

 • Γιατί θέλεις αυτή την αλλαγή;
 • Γιατί την χρειάζεσαι;
 • Γιατί είναι σημαντικό για σένα;
 • Γιατί είναι σημαντική και για τους γύρω σου, τι θα προσφέρει σε σένα και σε εκείνους;
 • Τι ακριβώς είναι τόσο πολύτιμο που δεν κάνεις ούτε ένα βήμα;
 • Γιατί τα «πολύτιμα κρύσταλλα σου», εκείνα που φοβάσαι μήπως σπάσουν αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ακολουθήσει την καρδιά σου, έχουν μεγαλύτερη σημασία από εσένα;
 • Γιατί είναι τόσο πολύτιμα που σε εμποδίζουν να ακολουθήσεις τα όνειρα σου;
 • Γιατί τα όνειρα σου δεν έχουν θέση μέσα στην δική σου καθημερινότητα;
 • Γιατί έβαλες τις ανάγκες σου σε αναμονή;
 • Γιατί σταμάτησες να ζητάς αυτό που χρειάζεσαι;
 • Γιατί διαβάζεις αυτό το κείμενο σήμερα;

Βρες στήριξη

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να μιλήσει για όσα πραγματικά θέλεις. Έλα να φτιάξουμε μαζί την πόρτα που θα σε οδηγήσει έξω από το δωμάτιο των υπερβολικών απαιτήσεων των άλλων. Υπάρχει θέση σε αυτό τον κόσμο για την δική σου φωνή. Υπάρχει καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να νιώθεις στο περιθώριο.

Έλα στην παρέα των γυναικών που έμαθαν να ορίζουν την ζωή τους με στοργή, κατανόηση και δυναμισμό. Κατάφεραν να αλλάξουν συνήθειες στον τρόπο σκέψης και στους χειρισμούς της ζωής, επειδή εμπιστεύτηκαν τον εαυτό τους. Δώσε στον εαυτό σου το δώρο να συμμετέχεις σε μια ομάδα γυναικών που έχουν τα ίδια ερωτήματα με εσένα. Αξίζεις αυτό το προνόμιο!

Δώσε στον εαυτό σου το δώρο να συμμετέχεις σε μια ομάδα γυναικών που έχουν τα ίδια ερωτήματα με εσένα. Αξίζεις αυτό το προνόμιο! Το κέρδισες με κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Με κάθε ξενύχτι τότε που φρόντιζες εσύ για όλα!

Ζήσε την εμπειρία μιας 4ώρης βιωματικής συνάντησης, με φυσική παρουσία, μαζί με γυναίκες που είναι ικανοποιημένες από την ζωή τους. Μοιράζονται γνώσεις, τρόπους, προτάσεις, μυστικά και μεθόδους που ενδυναμώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γυναικείας προσωπικότητας.

Το περιβάλλον είναι φιλικό και ο χώρος προστατευμένος από λογοκρισία και ενοχές. Η Κάλλι Λάσκαρη, καθοδηγεί τον ρυθμό της συζήτησης και υφαίνει τα νήματα της γυναικείας δύναμης που βρίσκονται σε λήθαργο. Μαζί με την Αρετή Βάσσου δίνουν στα τέρατα που ρουφάνε την διαύγεια του μυαλού μας, λίγο ζεστό γάλα και τους δείχνουν την πόρτα της εξόδου. 

Νιώσε άνετα με την αλλαγή

Ναι, μπορείς! Αυτό θέλουμε να περιμένεις με το που θα μπεις στην ομάδα. Στήριξη και συμπαράσταση από μια ομάδα υπέροχων γυναικών, ακριβώς σαν και εσένα. Δύναμη και κατανόηση για να βγεις από το όποιο «αδιέξοδο» της ζωής σου. Ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση για να βρεις τις λύσεις, που ταιριάζουν σε σένα προσωπικά και σου επιτρέπουν να κοιμάσαι γαλήνια τα βράδια. Ήρθε η ώρα να θυμηθείς ότι η ζωή είναι δική σου, και ότι έχεις δικαίωμα μόνη σου να αποφασίσεις πως θα την ζήσεις. 

Δυναμώνω με κάθε μικρό βήμα

Αν θέλεις να ξέρεις που βρίσκεσαι κάθε στιγμή, τότε χρειάζεται να κοιτάς με τα δικά σου μάτια, προς την κατεύθυνση που θες να πας. Και να χρησιμοποιείς μόνο τα δικά σου πόδια, σε κάθε βήμα της διαδρομής. Εμείς θα σου παρέχουμε το χάρτη και εσύ θα διαλέξεις την δική σου διαδρομή. Είδες τελικά που όλα μπορούν να αλλάξουν χωρίς να καταστρέψεις τα πάντα;

Αν περιμένεις να ακούσεις παραμύθια ότι όλα θα πάνε καλά, τότε καλύτερα να μην έρθεις. Στην πραγματική ζωή βιώνουμε μια αδιάκοπη αλληλουχία από ανατροπές, πολύ μακριά από την Χώρα Του Όλα Πάνε Υπέροχα.

Εμείς πιστεύουμε βαθιά στην έμφυτη Δύναμη των Γυναικών που μπορούν να μετατρέπουν όλα τα ανάποδα του κόσμου σε υπέροχες στιγμές και ιστορίες γεμάτες αγάπη και σοφία. Είμαστε πάντα έτοιμες να κάνουμε ότι χρειάζεται για να δώσουμε ζωή σε ό,τι θεωρούμε σημαντικό. Οι εύκολες λύσεις και οι σωτήρες που θα πάρουν πάνω τους την ευθύνη της δικής μας ζωής, υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.

Έχεις την δύναμη μέσα σου για να κινητοποιήσεις την αποφασιστικότητα και την επιμονή που χρειάζεσαι για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που αξίζουν τον κόπο. Όλα έχουν κόστος, ακόμα και το να παραμείνεις ακίνητη. Η ουσία βρίσκεται στην αλήθεια που αντέχεις να παραδεχτείς. Οι επιλογές είναι μπροστά σου, καθώς και το δικαίωμα να επιλέξεις την αδράνεια. Όλα είναι μια επιλογή, ακόμα και η άρνηση να επιλέξεις. Μαζί θα περπατήσουμε πέρα από τα όρια που σε έχουν κάνει να πιστέψεις ότι δεν έχεις πια καμία επιλογή.

Κλείσε θέση στο βιωματικό εργαστήριο, που θα γίνει με φυσική παρουσία, στο φιλόξενο χώρο του New Path by Kalli. Mαζί θα μοιραστούμε γνώσεις, τρόπους, προτάσεις, μυστικά και μεθόδους που ενδυναμώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γυναικείας προσωπικότητας.

Στην θέση του καπετάνιου βρίσκεται η Κάλλι Λάσκαρη, καθοδηγώντας το εργαστήριο και υφαίνοντας τα νήματα της γυναικείας δύναμης που βρίσκονται σε λήθαργο. Σε αυτό τον κύκλο θα κρατήσουν το τιμόνι του πλοίου μαζί με την Αρετή Βάσσου.

Ημερομηνία: Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.
Ώρα λήξης: 15:00 μ.μ.
Γλώσσα: Ελληνικά.
Οργάνωση: Κάλλι Λάσκαρη
Συνομιλήτρια: Αρετή Βάσσου
Τοποθεσία: New Path by Kalli, Φορνέζη 40, Καλλιθέα
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 12 άτομα
Κόστος εγγραφής: 80€ συν ΦΠΑ

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις αυτή την ξεχωριστή εμπειρία;


Λίγα λόγια για την Κάλλι Λάσκαρη

Λίγα λόγια για την Αρετή Βάσσου

Η Κάλλι Λάσκαρη ίδρυσε το New Path by Kalli το 2009, ένα δρόμο για να βρεις και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Το όραμα της ως Women Empowerment Coach, Life & Relationship Coach είναι να μάθει τις γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους, να εκτιμούν τα ταλέντα τους, να νιώθουν επαρκείς και δυνατές, να λένε ΝΑΙ στα θέλω τους. Τους δίνει τα εφόδια για να βρουν το δικό τους μονοπάτι. Έχει οργανώσει πάνω από [100] βιωματικά εργαστήρια ενδυνάμωσης γυναικών και έχει υποστηρίξει συμβουλευτικά πολλές γυναίκες σε περιόδους κρίσεων ή επαγγελματικής μετάβασης. Είναι ενεργή mentor σε γυναίκες που κάνουν τα πρώτα βήματα τους στον κλάδο του life coaching. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Website: https://www.newpathbykalli.gr/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kalli-laskari/ 

Η Αρετή Βάσσου δημιούργησε το IDEADECO SEO Copywriting Agency το 2000. Παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου, copywriting, SEO, Web Design και εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων σε εταιρείες και οργανισμούς. Ξεκίνησε την καριέρα της στο digital marketing από την Google και τα τελευταία 20 χρόνια, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Με το laptop της έχει ταξιδέψει σε 191 χώρες. Έχει εκδώσει βιβλία και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε περισσότερα από 500 Συνέδρια, σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα έχει δημιουργήσει τα Content Creators Coffee Meetups, τα Content Creators Workshops και το Greek Online Content Creators Association - GOCCA.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Website: www.ideadeco.co, www.aretivassou.com 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/aretivassouideadeco/


Σημαντικές πληροφορίες

Οι συμμετέχουσες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα τύπο εγγραφής ήχου, βίντεο, εικόνας και αναπαραγωγής κειμένου χωρίς την έγγραφη άδεια μας.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το εργαστήριο θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Η συνάντηση γίνεται σε κλειστό χώρο και ακολουθούμε τις τρέχουσες οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19.

Η συμμετοχή σε ανήλικους και παιδιά δεν επιτρέπεται.

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται. 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου Εργαστηρίου: Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση, διατήρηση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία του εργαστηρίου (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, blog, social media). Επιπλέον, αποδέχεστε τη δημοσίευση των φωτογραφιών & βίντεο που σας συμπεριλαμβάνουν, στα ψηφιακά κανάλια των εταιρειών Newpathbykalli.gr και ideadeco.co καθώς και των επιλεγμένων χορηγών. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Νιώσε άνετα μέσα στις αλλαγές
Νιώθεις σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο»;

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Επικοινωνία

 • Φορνέζη 40, 176 75 Καλλιθέα

 • Τ. 2109577132

 • Κ. 6947265030

 • Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


New path by Kalli ©. All rights Reserved. 2018-2024

NEW PATH ΑΜΚΕ ΑΦΜ 997002041